Από σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου στην Πιερία εν όψει Πύδνας

Ολοκληρώνεται σήμερα με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής (2/10, 16.00) με την Πύδνα στο Κίτρος. Στη συνέχεια ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που

θα συμπεριληφθούν στην αποστολή, η οποία θα μεταβεί σήμερα το απόγευμα στην Πιερία (θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο στην παραλία της Κατερίνης), εν όψει της αυριανής αναμέτρησης.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού περιμένει να δει σήμερα αν θα έχει στη διάθεσή του και τον Γκουστάβο Μπρίτος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ θα απουσιάσουν για ένα ακόμη παιχνίδι οι τραυματίες Παναγιώτης Ζώνας και Φελίπε Ντα Κόστα.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο παιχνίδι με την Πύδνα θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς πέρα από τους οργανωμένους οπαδούς που διοργανώνουν εκδρομή (περίπου 100 άτομα), άλλοι 150 φίλαθλοι (όσα είναι και τα υπόλοιπα εισιτήρια που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός) θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Κίτρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις