Με Μπρίτος ο Ολυμπιακός Β. κόντρα στην Πύδνα (η αποστολή)

Ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι της Κυριακής με την Πύδνα στο Κίτρος (2/10, 16.00). Τελικά ο Γκουστάβο Μπρίτος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς ένα μικρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στον τετρακέφαλο δεν αποδείχθηκε ανησυχητικό. Εκτός αποστολής

έμειναν και οι τραυματίες Φελίπε Ντα Κόστα και Παναγιώτης Ζώνας. Ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Ιωαννίδης θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Πιερία, δεν πρόκειται όμως να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.
Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Παναγιώτης Τζαναβάρας είναι οι: Κατσούλης Σάκης , Παλιούρας Κώστας, Σταύρου Ηλίας, Στουρνάρας Βαγγέλης, Τέλλος Αθανάσιος, Κωστόπουλος Γιάννης, Πότσι Φαμπρίτσιο, Οικονόμου Κώστας, Δωματάς Γιάννης, Ναστέφσκι Ιβάν, Φλίγκος Κώστας, Μπρίτος Γκουστάβο, Στασινόπουλος Δημήτρης, Γκίτζιας Βασίλης, Ιωαννίδης Βασίλης, Κολημήτρας Άγγελος, Κόκας Ανδρέας, Ευθυμιάδης Γρηγόρης, Αναστασίου Αλέξανδρος.
Θυμίζουμε, πως η αποστολή θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στην παραλία της Κατερίνης και θα αναχωρήσει για την Πιερία στις 5 σήμερα (1/10) το απόγευμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις