Δύσκολη αποστολή με Απόλλωνα Λάρισας ο Αχιλλέας

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Πιερίας Νίκος Θεοδοσιάδης θα έχει όλο το έμψυχο υλικό στη διάθεση του αφού αποθεραπεύτηκε και επέστρεψε στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και το Γιάννης Μωυσίδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στα θετικά καταγράφεται και η προσθήκη του νεαρού Βαταμίδη στο ρόστερ του Αχιλλέα που θα κάνει την μεγάλη προσπάθεια του αύριο, να πάρει τους επόμενους βαθμούς του και να αναρριχηθεί περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας όμως έναν δύσκολο αντίπαλο όπως τον Απόλλωνα της Λάρισας που στοχεύει φέτος ψηλά στην κατηγορία.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, μιας και ο Μωυσίδης ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και έθεσε εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Παράλληλα, νέο πρόσωπο είναι ο Βαταμίδης, ο οποίος αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στο ρόστερ του πιερικού σωματείου.

Στην αποστολή ο Κατερινιώτης τεχνικός θα πάρει τους Σαρρής, Γαβριηλίδης, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Πολυχρονιάδης, Βούλγαρης, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Πετρίδης, Δημηνάς, Ζώβληκας, Παγωνίδης, Καμπερίδης, Σιδηρόπουλος, Ναλπαντίδης, Νάκας, Μανίκας και Δαδάκος, Μωυσίδη και Βαταμίδη και θα αποκλείσει πρίν το παιχνίδι δυο απο αυτούς.

pieriasport.blogspot.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις