Για την πρώτη νίκη απέναντι στον Πιερικό η Αμβρακία

Σεφτέ στις νίκες έπειτα από τρεις σερί ήττες, φιλοδοξεί να κάνει στον αυριανό (2/10) αγώνα με τον Πιερικό η Αμβρακία Κωστακίων.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπαλάφα, το οποίο ολοκλήρωσε την Παρασκευή (30/9) την προετοιμασία του για το ματς απέναντι στους «μελανόλευκους», με χαλάρωμα, θα αγωνιστεί σ’ αυτό χωρίς τον τραυματία Τάσο ο οποίος έχει υποστεί τράβηγμα στον κοιλιακό.

Παράλληλα εκτός συνεχίζει να είναι και ο Βερλέκης που ταλαιπωρείται από κάταγμα στο μετατάρσιο, ενώ στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σταμούλης που ξεπέρασε το τράβηγμα στον τετρακέφαλο από το οποίο και ταλαιπωρούταν.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή της ομάδας της Άρτας για τον εν λόγω αγώνα συμπεριλήφθηκαν οι: Βαρέλης, Κωνσταντίνου, Μπάκας, Μπεζεβέγκης, Παπανίκου, Παπαρούνης, Πέτσας, Ρούμπος, Ασπροποταμίτης, Βασίλας, Σταμάτης, Σταμούλης, Τσόλκας, Νταλάκας, Λύτος, Ραϊσης, Παππάς και Σιδηρόπουλος.

Από την πλευρά του ο Πιερικός, που είναι αήττητος, θα επιδιώξει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους «νεοφώτιστους» που θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η ομάδα της Κατερίνης προετοιμάζεται πυρετωδώς για το αυριανό παιχνίδι και ο Λαρισαίος τεχνικός, Μιχάλης Ζιώγας έχει πλέον πολλές λύσεις μιας και προστέθηκε στο ρόστερ της ομάδας και ο Κοινοτικός Νεβέλ Ριβελίνο που βγήκε το δελτίο του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις