Πρώτη νίκη για Σαρακηνό, 3-1 την Αγία Παρασκευή

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Πρωτεσίλαο, ο Σαρακηνός επικράτησε σήμερα το απόγευμα της Αγίας Παρασκευής εκτός έδρας με 3-1, παίρνοντας τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Το ματς σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του νεαρού Κλώθου, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Βόλου για προληπτικούς

λόγους, καθώς ήταν ζαλισμένος μετά από χτύπημα στον κρόταφο από αντίπαλο σε διεκδίκηση της μπάλας (άθελά του ο παίκτης του Σαρακηνού τον βρήκε στο κεφάλι).
Ο Σαρακηνός έφτασε δίκαια στη νίκη, καθώς εκμεταλλεύτηκε την εμπειρία των παικτών του, σημείωσε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.
Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα και πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό, ο Σαμαράς πήρε την κάθετη μπαλιά και με πλασέ έγραψε το 0-1. Στο 8′ είχαμε τον τραυματισμό του Κλώθου, με το παιχνίδι να διακόπτεται για επτά λεπτά.
Στο 22΄ η Αγία Παρασκευή βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Κοπάνα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μαρμαρινού, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κοντογιάννη. Και αφού δεν έγινε το 1-1, στο 31′ ο Τσεκούρας πέτυχε το 0-2 για τον Σαρακηνό. Ο επιθετικός των φιλοξενουμένων έγινε κάτοχος της μπάλας και με πλασέ σκόραρε για την ομάδα του.
Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Μαρμαρινός είχε την ευκαιρία να μειώσει για την Αγία Παρασκευή, όμως η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ που επιχείρησε.
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, με τον Σαρακηνό να ελέγχει το παιχνίδι και να φτάνει σε τρίτο γκολ στο 63′. Ο Τσεκούρας με ωραία ενέργεια έβγαλε μακρινή μπαλιά για τον Ανατολή και αυτός με πλασέ έγραψε το 0-3.
Στο 72′ η Αγία Παρασκευή είχε τρίτο δοκάρι αυτή τη φορά με κοντινό πλασέ του Χατζημητροφάνη, για να μειώσει τελικά το σκορ στο 84′ σε 1-3. Ο Κούκιος έβγαλε τη σέντρα και ο Κουτσιαρής από κοντά με πλασέ πέτυχε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Χαρβάλας
Βοηθοί: Βαρτσάκης, Γιάννης
Διαιτητής: Χαρβάλας
Βοηθοί: Βαρτσάκης, Γιάννης
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Κούκιος, Γιάτσος, Κλώθος (13′ λ.τρ. Σιγάλας), Χατζημητροφάνης, Καψάλης, Παπουτσής (49′ Στ. Μαλακασιώτης), Παπακώστας, Κοπάνας, Μαρμαρινός (60′ Κουτσιαρής), Καραγιάννης.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης (65′ Ρέλλος), Ιωάννου, Σουλιώτης, Τσαρδακάς, Μαλεσάγκος, Τσεκούρας (73′ Φουρκιώτης), Σαμαράς, Χρυσικός (23′ Ανατολής), Βαλωτής, Φραγκογιάννης.

Στη φωτό ο Σαμαράς ανοίγει το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις