Αποφασίζουν στον Ολυμπιακό για τις κινήσεις που θα γίνουν

Μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός Βόλου είδε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Λαμία να μεγαλώνει στους 13 βαθμούς (το συγκρότημα της Φθιώτιδας δεν έχει κάνει το ρεπό του), ενώ ο δεύτερος Ηρακλής που βρίσκεται στη 2η θέση έχει 12 πόντους περισσότερους από τον Ολυμπιακό. Πέντε βαθμούς μπροστά από…

…τους «ερυθρόλευκους» βρίσκεται η ΑΕΛ, η οποία κατέχει την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στα πλέι οφ, ενώ ψηλότερα στη βαθμολογία βρίσκεται και η Ζάκυνθος, έχοντας τρεις βαθμούς περισσότερους από τον Ολυμπιακό.
Τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για τον Ολυμπιακό, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν πείθει πως μπορεί να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από τις θέσεις της κορυφής. Οι αδυναμίες σε όλες τις γραμμές είναι μεγάλες, το ρόστερ δε δείχνει ικανό να βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και η ενίσχυση θεωρείται επιβεβλημένη.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού βλέπει με απογοήτευση την ομάδα φέτος να απομακρύνεται από τον στόχο πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, ενώ αν δεν προσέξουν οι «ερυθρόλευκοι» στο τέλος θα βρεθούν να παλεύουν στα πλέι άουτ για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είχαν τονίσει εδώ και αρκετό καιρό πως οι μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν θα εξαρτηθούν από τη θέση που θα κατέχει η ομάδα μετά το παιχνίδι με τον Φωκικό. Αυτή τη στιγμή ρεαλιστικός στόχος του Ολυμπιακού είναι να κυνηγήσει την 3η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ και παράλληλα να μειώσει την απόσταση από τις δύο ομάδες της κορυφής (για να μην αποκτήσουν σημαντικό μπόνους στα πλέι οφ).
Το ερώτημα που τίθεται είναι: Έχει την οικονομική δυνατότητα η διοίκηση του Ολυμπιακού να κάνει μεταγραφές που θα βοηθήσουν την ομάδα να παλέψει για την επίτευξη του στόχου της. Ή θα δούμε απλά τον Ολυμπιακό να βγάζει τη χρονιά και από εκεί και πέρα θα δούμε ποιες θα είναι οι διοικητικές εξελίξεις;
Όλα είναι ανοιχτά και τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πάντως, σε σχέση με το ρόστερ που ξεκίνησε τη χρονιά, ήδη δύο παίκτες έχουν λύσει τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό, οι Πινάρες και Χιντζίδης, ενώ ο Κούτσι θα αποτελέσει και αυτός παρελθόν από την ομάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις