«Μπλόκο» του Παγασητικού στον Ηρακλή

Δεν κατάφερε ο Ηρακλής να διπλασιάσει τις νίκες του, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στο φιλοξενούμενό του Παγασητικό, στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα στην Πορταριά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ. Ως ωφελημένος της αναμέτρησης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο Παγασητικός, διότι πέρα από την κατάκτηση του βαθμού, δείχνει από τις πρώτες αγωνιστικές πως είναι μια ομάδα δυνατή και ικανή να σταθεί επάξια απέναντι σε κάθε αντίπαλο…

Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση και υστέρησαν κατά πολύ σε σχέση με την απόδοσή τους, τόσο στο ματς του Σουπερ Καπ, απέναντι στη Νίκη Βόλου, όσο και στο παιχνίδι της πρεμιέρας στη Σκόπελο.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι ήξεραν πολύ καλά τι ζητούσαν στο γήπεδο και κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία να μπλοκάρουν τα ατού του Ηρακλή.
Στο β’ μέρος οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπαντά ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, ωστόσο κάποιες διακοπές που έγιναν εξαιτίας τραυματισμών «έσπασαν» και πάλι το ρυθμό με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μη μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Από τη άλλη λίγο έλειψε οι φιλοξενούμενοι να κλέψουν το παιχνίδι στο 81′ όταν ο Θάνος εκμεταλλεύτηκε, ότι οι παίκτες του Ηρακλή βρισκόταν πολύ ψηλά, βρήκε χώρο κι έφυγε στην αντεπίθεση, ωστόσο το πλάσε που έκανε υπό πίεση κατέληξε άουτ.
Ο Κώστας Μπαντάς χαρακτήρισε ως δίκαιο το αποτέλεσμα, αναγνώρισε ότι η ομάδα του δεν είχε καλή εικόνα κι έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Παγασητικού για την απόδοσή της και την αγωνιστική συμπεριφορά.
Ο προπονητής του Παγασητικού Θ. Ανδρουτσόπουλος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την τακτική συγκέντρωση που επέδειξαν σε όλο το ματς.
ΗΡΑΚΛΗΣ Β.: Πολυμέρου, Κοντοβάς, Ντούρο, Γιαμαλής, Μοράλες, Μαυρίδης (72′ Παπαπορφυρίου), Αντ. Φεζο, Λιάρος, Ασλάνογλου, Μίλτος (46′ Τρελόπουλος), Λιάκος (46′ Ντ Φέζο).
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κορέντης, Μπερτζέμης, Μυλωνάς, Στρούγκης, Καψιώτης, Λάιος, Μπραχόλι (70′ Μπούρντα), Γκατζούνας, Ρηγίνος (65′ Σίμος), Περιβολιώτης, Θάνος ( 81′ λ.τ. Καλατζής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις