Εντός έδρας νίκη θέλει ο Πρωτεσίλαος, που υποδέχεται τη Σκόπελο

Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Πρωτεσιλάου και μάλιστα με ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα των δυο πρώτων επίσημων αναμετρήσεων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η ομάδα του Πτελεού κέρδισε αντίστοιχα με 3-1 εκτός έδρας το Σαρακηνό, και στην έδρα της άνετα με το ευρύ 6-0 τον Τοξότη. Πλέον…

στην πρώτη αναμέτρηση εντός έδρας για το πρωτάθλημα, ο Πρωτεσίλαος υποδέχεται στη Σκόπελο στις 12 το μεσημέρι. Σχετικά με την αναμέτρηση ο προπονητής του Πρωτεσιλάου Μιχάλης Ανδρωνάς, δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Υπολογίζουμε πολύ ως ομάδα τη Σκόπελο και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Εύκολο μπορούμε να το κάνουμε μόνο εμείς αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο.
Για μας είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας και είναι πολύ νωρίς για μια ομάδα να δίνει τόσα παιχνίδια, σε τόσο σύντομο διάστημα, αυτή την εποχή, όμως ευελπιστούμε να κάνουμε καλή διαχείριση και να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Απουσίες θα έχουμε για ακόμη ένα παιχνίδι με τους Θ. Κόρκο, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας στο παιχνίδι του πρωταθλήματος κι Ξηρομερήσιο, που θα απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μου θα είναι διαθέσιμοι.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις