Στη Φιλιππιάδα για το “τρίποντο” ο Ρήγας (pregame)

Στη Φιλιππιάδα με αντίπαλο τον τοπικό Εθνικό αγωνίζεται σήμερα (2/10) στις 16.00 ο Ρήγας Φεραίος, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Η αποστολή της ομάδας του Βελεστίνου βρίσκεται από χθες στη Φιλιππιάδα, με τους παίκτες του Λάκη Μπακάλη

να θέλουν να δώσουν συνέχεια στην επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής, όταν και κέρδισαν τη Νίκη εντός έδρας με 2-0.
Ο Εθνικός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές μέτρησε ισάριθμες ήττες. Στην πρεμιέρα έχασε 2-0 στο γήπεδό του από τη Νίκη, ακολούθησε νέα εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ την περασμένη αγωνιστική συνετρίβη στη Νεοκαισάρεια από τον Αχιλλέα με 4-0, δεχόμενος όλα τα γκολ στην επανάληψη.
Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου Λάκης Μπακάλης έχει στη διάθεσή του 18 ποδοσφαιριστές που είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
Εκτός αποστολής έμειναν ο Γιώργος Χατζής που φέτος θα παίξει μόνο σε επιλεγμένα παιχνίδια, ο Χρήστος Δημητρίου ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας μετά από επέμβαση στο γόνατο, ο Κέβιν Χίσα διότι κρίθηκε ανέτοιμος αγωνιστικά, καθώς και ο στρατευμένος Κώστας Γουτούλης. Για διαφόρους λόγους έχουν αποκλειστεί και οι Αποστόλης Κεφαλάς, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης.
* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Γεώργιος Μάντζιος της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους κ.κ. Ελευθέριο Καραλή και Δημήτριο Τσαντά από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Χαράλαμπος Γεωργάκης της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις