Έξι παιχνίδια σήμερα για την Α’ ΕΠΣΘ (pregame)

Με έξι παιχνίδια ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 2/10 η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ. Στις 11 το πρωί θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» ο Θησέας με τον Διαγόρα στο Βοηθητικό του ΕΑΚ. Η ομάδα της Αγριάς θα επιδιώξει την πρώτη της νίκης, ενώ αυτή του Στεφανοβικείου θα προσπαθήσει

για το δεύτερο στη σειρά «διπλό», μετά από εκείνο απέναντι στον Άρη.
Στις 12 μ. θα αρχίσουν δύο αγώνες. Ο Πρωτεσίλαος θα υποδεχθεί στον Πτελεό τη Σκόπελο με στόχο το «δύο στα δύο» μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε στην έδρα του Σαρακηνού το περασμένο Σάββατο, ενώ στη Σκιάθο θα κοντραριστούν η ομώνυμη ομάδα με την Ακρόπολη, σε έναν αγώνα όπου οποιοδήποτε προγνωστικό θα ήταν παρακινδυνευμένο.
Οι τελευταίοι χρονικά αγώνες είναι αυτοί που θα διεξαχθούν στις 4 το απόγευμα. Στη Νέα Αγχίαλο ο Πύρασος θα φιλοξενήσει την Α.Ε. Διμηνίου. Ίσως το ματς αυτό να είναι το σημαντικότερο της αγωνιστικής μια και οι δύο ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Πάντως, οι Αγχιαλίτες θεωρούνται φαβορί για τη συγκεκριμένη συνάντηση τόσο λόγω έδρας, όσο και επειδή είναι πιο έτοιμοι. Η «Ένωση» είναι ομάδα που «χτίστηκε» σε σύντομο χρονικό διάστημα και ξεκίνησε τελευταία από όλες την προετοιμασία της.
Στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» ο Γ.Σ. Αλμυρού θα επιδιώξει να διπλασιάσει τις νίκες του στο πρωτάθλημα, έχοντας αντίπαλο τον Άρη Μελισσατίκων, που θέλει να «ρεφάρει» την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Διαγόρα. Τέλος, στα Κανάλια θα αναμετρηθούν ο τοπικός Απόλλων με τον Αίαντα Σούρπης σε ένα ματς ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα
Κυριακή 2/10
Βοηθητικό ΕΑΚ, 11.00, Θησέας-Διαγόρας: Νικόπουλος, Καρακίτσος, Αναστασίου.
Πτελεού, 12.00, Πρωτεσίλαος-Σκόπελος: Σαμαράς, Δ. Σακκάς, Μπέλλου.
Σκιάθου, 12.00, Σκιάθος-Ακρόπολη: Βλάχος, Τσολακίδης, Γεωργαντζής.
Καναλίων, 16.00 Απόλλων Καν.-Αίας: Τριάντος, Σφυρής, Π. Σακκάς.
Αλμυρού, 16.00, Γ.Σ. Αλμυρού-Άρης Μελ.: Σαρρής, Γοργόρης, Κατσιγιαννάκης.
Νέας Αγχιάλου, 16.00, Πύρασος-Α.Ε. Διμηνίου: Χαλβατζάκος, Κόκκαλης, Τριφωνίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις