Έτοιμος να… αλώσει το Κίτρος ο Ολυμπιακός Βόλου (pregame)

Το δυσκολότερο, θεωρητικά, παιχνίδι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δίνει σήμερα Κυριακή στις 16.00 στο Κίτρος ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο την Πύδνα. Μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές και θα παλέψει για την άνοδο στη Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν

την προετοιμασία τους και βρίσκονται ήδη από χθες στην Πιερία.
Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί σε μια δύσκολη έδρα, με τους παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα να καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους διατηρήσει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο νεοαποκτηθείς Βασίλης Ιωαννίδης, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε από την ΕΠΟ και τέθηκε στη διάθεση του Παναγιώτη Τζαναβάρα.
Ο Γκουστάβο Μπρίτος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον τετρακέφαλο και είναι στην ευχέρεια του Παναγιώτη Τζαναβάρα αν θα τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φελίπε Ντα Κόστα και Παναγιώτης Ζώνας, ενώ θυμίζουμε πως αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Σταύρος Μανάλης.
Όσον αφορά την ενδεκάδα, υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, καθώς είναι άγνωστο αν θα αγωνιστεί ο Μπρίτος από την αρχή του παιχνιδιού. Στην περίπτωση που ο Αργεντινός μείνει εκτός ενδεκάδας, η σύνθεση που θα παρατάξει ο Παναγιώτης Τζαναβαράς θα είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Κατσούλης, με τον Σταύρου να καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας και τον Στουρνάρα να παίζει ως αριστερός μπακ. Οι Τέλλος και Κωστόπουλος θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί. Στον άξονα θα παίξουν οι Πότσι και Οικονόμου, οι Δωματάς και Ευθυμιάδης θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, με τον Ναστέφκσι να αγωνίζεται πίσω από τον προωθημένο Φλίγκο. Αν ο Μπρίτος ξεκινήσει βασικός, τότε θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Ευθυμιάδης. Στην αποστολή μετέχουν επίσης και οι Παλιούρας, Στασινόπουλος, Γκίτζιας, Ιωαννίδης, Κολημήτρας, Ανδ. Κόκας, Αναστασίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» στο σημερινό παιχνίδι με την Πύδνα θα έχουν την συμπαράσταση των φιλάθλων τους, καθώς πέρα από τους οργανωμένους οπαδούς που διοργανώνουν εκδρομή (περίπου 100 άτομα), άλλοι 150 φίλαθλοι (όσα είναι και τα υπόλοιπα εισιτήρια που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός) θα ταξιδέψουν μεμονωμένα στο Κίτρος.

Χωρίς Στεφανίδη η Πύδνα
Χωρίς τον Γιάννη Στεφανίδη θα παραταχθεί η Πύδνα στο Κίτρος απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο έμπειρος επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα και δεν θα αποτελέσει την επιθετική αιχμή του δόρατος της επίθεσης της ομάδας του Αποστόλη Στύλου.
Πονοκέφαλο για τον προπονητή της Πύδνας αποτελούν και και οι πιθανές απουσίες των Μενεγκούσο και Μπαλή καθώς είναι αμφίβολοι. Η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Χθες Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση, ενώ η τελική 18αδα της αποστολής, αναμένεται να ανακοινωθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Διαιτητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Γούτας, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις