Επιτακτική ανάγκη η ΝΙΚΗ με Θεσπρωτό (pregame)

Αν και ο στόχος της κατάκτησης των τριών βαθμών για την Νίκη Βόλου είναι μόνιμος σε κάθε αγώνα του πρωταθλήματος, στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Θεσπρωτό το νικηφόρο αποτέλεσμα αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Είναι ίσως ο μοναδικός τρόπος να καταλαγιάσει η τρικυμία της τελευταίας εβδομάδας, που περιελάμβανε, την ήττα από τον Ρήγα, την αντικατάσταση του Λεωνίδα Μπίλη, την παραίτηση μελών της Δ.Ε. και το άτυπο τελεσίγραφο των οργανωμένων.

Μία νίκη επί της ομάδας της Ηγουμενίτσας θα φέρει την ηρεμία που απουσιάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα επαναφέρει την αισιοδοξία σε όλα τα επίπεδα του κυανόλευκου οικοδομήματος.

Χωρίς Τορεζάνι και Παπαγεωργίου, αλλά με Παρασκευΐδη

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Στέφανος Ξηροφώτος θα πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες των Φράνκο Τορεζάνι και Νίκου Παπαγεωργίου. Αντίθετα επιστρέφει ο Γιώργος Παρασκευαΐδης, ο οποίος θα προσθέσει αδιαμφισβήτητα σιγουριά στα μετόπισθεν.
Οι 19 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την κυανόλευκη αποστολή είναι οι εξής: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Σοάρες, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Πετράκος, Μέτσε, Ζενούνης, Αλεξανδρής, Νικλητσιώτης, Τσιουρέλης, Κόλα, Παπαδόπουλος, Κορέτα, Ματθαίου, Μαλακασιώτης και Βουρδάκης.

Χωρίς προβλήματα ο Θεσπρωτός

Ο Θεσπρωτός αποτελεί μία παραδοσιακή δύναμη της Γ’ Εθνικής και του 2ου ομίλου και σίγουρα οι δύο ισοπαλίες και η μία ήττα στις πρώτες δύο αγωνιστικές δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική του συλλόγου της Ηγουμενίτσας. Το συγκρότημα του Λάζαρου Σέμου ψάχνει την αντίδραση και είναι βέβαιο πως θα παρατάξει δύναμη και πάθος απέναντι στην αγωνιστική ανωτερότητα της Νίκης.
Στον αγωνιστικό τομέα οι Κωνσταντάκος και Μπίκας επέστρεψαν στην αποστολή του Θεσπρωτού και βρίσκονται στη διάθεση του προπονητή τους.
Η αποστολή του Θεσπρωτού αποτελείται από τους: Κωνσταντάκος, Παππάς, Βιτώρος, Ντινιωτάκης, Μηνάς, Χατζόγλου, Γιάκος, Σουκουλλάνι, Κωστάκης, Μπλέτσας, Νάκος, Ηλίας, Αναστασιάδης, Τζιάλλας, Ντόκος, Πάνος, Σουκιάς, Μπίκας

Τα εισιτήρια του αγώνα
*Γενική είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.
*Γυναίκες και παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών 5 ευρώ.
*Παιδιά έως 12 ετών δωρεάν, απαραίτητη η συνοδεία από τον κηδεμόνα τους.
*Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά από τις θύρες της οδού Μαιάνδρου, λόγο των εργασιών που πραγματοποιούνται στο βοηθητικό γήπεδο του “Π. Μαγουλάς”.
Οι φίλαθλοι θα έχουν πρόσβαση σε όλες τις θύρες του γηπέδου.
*Πώληση από τις 14:00 το μεσημέρι της Κυριακής
*Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:15.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης
Τον αγώνα ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Θεσπρωτό, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» την Κυριακή 02/10 στις 16:00, θα διευθύνει ο κ. Σταύρος Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Ιωαννίδη και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα όλοι από την ΕΠΣ Κοζάνης. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Πέτρος Κωτούλας από την ΕΠΣ Κιλκίς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις