Ξηροφώτος: «Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την απόδοση της ομάδας του, εμφανίστηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του μετά τον νικηφόρο αγώνα με αντίπαλο τον Θεσπρωτό. Ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε πως με δουλειά θα γίνει προσπάθεια να βελτιωθεί αυτή η απόδοση και η Νίκη να φτάσει στον στόχο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Ξηροφώτου:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που είχε δύσκολο πρόγραμμα μέχρι εδώ. Η θέση της είναι πλασματική καθώς διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές κι έναν καλό προπονητή. Ειδικά μεσοεπιθετικά είναι πολύ δυνατή και γνωρίζαμε πως δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι.

Μέχρι το 25’ του πρώτου ημιχρόνου είχαμε μία ανούσια υπεροχή, ενώ από το χρονικό εκείνο σημείο μέχρι το τέλος του πρώτου μέρος κυριάρχησε ο αντίπαλος και ήμασταν τυχεροί που δεν δεχθήκαμε γκολ και πήγαμε με το ‘’μηδέν’’ στην άμυνα στα αποδυτήρια.

Είχαμε μία ανούσια υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και απειληθήκαμε να μείνουμε πίσω στο σκορ.

Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πιέσαμε πιο πολύ, δημιουργήσαμε προϋποθέσεις και θεωρώ πως σ’ εκείνο το χρονικό διάστημα δίκαια προηγηθήκαμε. Μετά το γκολ που πετύχαμε έγινε ένα ανοιχτό ματς, όπου θα μπορούσαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν κάποιο τέρμα. Τελικά, κρατήσαμε το 1-0 και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο μέχρι το τέλος.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, στη διοίκηση και στον κόσμο. Οι παίκτες ειδικά πέρασαν μία δύσκολη εβδομάδα καθώς προερχόμασταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα, όμως κατάφεραν και σήκωσαν το κεφάλι και μετά από σκληρή δουλειά στην προπόνηση ήρθε αυτό το θετικό αποτέλεσμα.

Είμαστε ευχαριστημένοι και από την προσπάθεια και από το αποτέλεσμα. Όσον αφορά την απόδοση, θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να την βελτιώσουμε και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις