Τίποτα δεν τον σταματά…

Πολύ μεγάλη νίκη κι εμφάνισης για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου που πέρασε από το Κίτρος με το υπέρ του 1-0. Κάνοντας το «4Χ4» παραμένει στην κορυφή της κατηγορίας και πλέον δίνει σε όλους το μήνυμα για το ποιος είναι το φαβορί στην κατηγορία…
Οι «ερυθρόλευκοι», που παρατάχθηκαν με λευκές εμφανίσεις, στον πιο δύσκολο αγώνα που έδωσαν ως σήμερα, απέναντι σε έναν από τους διεκδικητές της κατηγορίας, έδειξαν χαρακτήρα και πήραν τα νικηφόρο αποτέλεσμα σε μια έδρα που δεν θα καταφέρουν να περάσουν πολλές ομάδες. Άλλωστε όταν ο αντίπαλος σου δίνει συγχαρητήρια για τη νίκη σου, αυτό τα λέει όλα…
Το πρώτο ημίχρονο και στο διάστημα ως το 25′ η παίκτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα μπήκαν σοβαροί και πειθαρχημένοι, με σκοπό να πετύχουν το γκολ που θα έκανε το έργο τους ευκολότερο.
Το κατάφεραν στο 22′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Σταύρου σε ανατροπή του, από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Από την επίτευξη του τέρματος κι ως το έλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να κάνουν τη μεγάλη ευκαιρία. Οι «ερυθρόλευκοι» σ’ αυτό το διάστημα είχαν δώσει χώρους στους αντιπάλους τους, ενώ ταυτόχρονα δυσκολευόταν να κρατήσουν μπάλα στο χώρο του κέντρου. Παρόλα αυτά στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου 45(+1)’ έφτασαν πολύ κοντά στο να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, με τη μεγάλη ευκαιρία στο πολύ ωραίο σουτ του Ευθυμιάδη έξω από την περιοχή, που απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο β΄ μέρος οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στο παιχνίδι έχοντας διορθώσει τις αδυναμίες του α’ μέρους. Ήταν σοβαροί και πειθαρχημένοι, έχοντας κοντά τις γραμμές. Μάλιστα ξεκίνησε το β’ ημίχρονο χάνοντας και πάλι μια τεράστια ευκαιρία, όταν ο Οικονόμου με κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Φλίγκο απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ωστόσο το πλασέ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Πύδνας.
Ως το 70΄ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έλεγχε την αναμέτρηση, χάνοντας ακόμα δυο σημαντικές ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά του. Συγκεκριμένα στο 57′ σουτ του Τέλλου μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, όπως έκανε και στο 63′ σε κεφαλιά του Σταύρου. Όσο περνούσε ο χρόνος, οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο αγχωμένοι, δεν έβρισκαν χώρους να απειλήσουν και είναι αξιοσημείωτο, ότι μια ομάδα όπως η Πύδνα Κίτρους με πολλές τελικές σε κάθε αγώνα, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε την καλύτερή της ευκαιρία στο 87΄. Τότε ο Κατσούλης έδειξε πόσο καλός τερματοφύλακας είναι, όταν με εξαιρετική προσπάθεια εξουδετέρωσε πολύ δυνατό σουτ του Κατσιαμήτα, έξω από την περιοχή, διατηρώντας το υπέρ της ομάδας του αποτέλεσμα, ως το τέλος του αγώνα.
Ολοκληρώνοντας, θα πρέπει να κάνουμε αναφορά και στο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Σημαιάκη ο οποίος ήταν πολύ καλός κι ακριβοδίκαιος σε όλες τις αποφάσεις του.

Αποτέλεσμα: 0-1
22′ Φλίγκος (π))

Κόκκινες κάρτες: –

Κίτρινες Κάρτες:
(Πίδνα Κίτρους) Δήμας, Τζημογιάννης, Παπατολίκας, Πετρουζέλλης, Κοτσιόπουλος, Κατσιαμήτας, Παυλίδης
(Ολυμπιακός Β.) Πότσι, Οικονόμου, Ευθυμιάδης, Δωματάς

Διατητής: Σημαιάκης (Χαλκιδικής)

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ: Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Κόλα, Κοτσιόπουλος, Τζημογιάννης, Πετρουζέλλης, Καραγκούνης (58′ Παυλίδης), Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης, Ιορδανίδης (46′ Κατσιαμήτας), Μακράκης (75′ Γ. Κυπαρίσσης)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β: Κατσούλης, Σταύρου, Στουρνάρας, Τέλλος, Κωστόπουλος, Πότσι, Οικονόμου, Ευθυμιάδης (58′ Κολημήτρας), Δωματάς, Μπρίτος (74′ Ναστέφκσι), Φλίγκος (85′ Αναστασίου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις