Με ανύπαρκτο πέναλτι ο Ρήγας ισοφαρίστηκε σε 1-1 από τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα

Μετά την επιτυχία επί της Νίκης Βόλου ο Ρήγας απέσπασε πολύτιμο βαθμό (1-1) στην έδρα του Εθνικού στη Φιλιππιάδα, με την ομάδα του Βελεστίνου να προηγείται με 0-1 και να δέχεται το γκολ της ισοφάρισης με ανύπαρκτο πέναλτι. Ο Γκίκας σκόραρε για τον Ρήγα στο 20′, ενώ

ο Μιχάλης στο 66′ ισοφάρισε για τον Εθνικό.
Δυνατό ξεκίνημα έκαναν οι παίκτες του Ρήγα και στο πρώτο 15λεπτο ήλεγχαν τον ρυθμό του αγώνα, χωρίς πάντως να χάσουν κάποια σπουδαία ευκαιρία για γκολ. Τελικά η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 20′. Με δυνατό σουτ ο Ηλίας Γκίκας έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ, βάζοντας τον Ρήγα σε θέση οδηγού στο ματς.
Μάλιστα στο 41′ ο Ρήγας άγγιξε το 0-2, όμως το πλασέ του Ζαχαράκη πρόλαβε και έδιωξε ο Τόλας πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Παπαγιάννη και στο 65′ ο διαιτητής Μάντζιος καταλόγισε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Εθνικού. Ο Άτσκα βρέθηκε στο έδαφος από διεκδίκηση της μπάλας με τον Αλεξίου. Ο Μιχάλης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι για να γράψει το 1-1.
Στο διάστημα 70′-90′ ο Ρήγας προσπάθησε να πετύχει το γκολ της νίκης και έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες με σπουδαιότερες αυτές του Σέττου στο 72′ (σουτ άουτ) και του Λάμπρου στις καθυστερήσεις, με τον Τρανουλίδη να αποκρούει σωτήρια.
Να τονίσουμε πως από το 80′ ο Εθνικός αγωνιζόταν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λάππα.
Διαιτητής: Μάντζιος (Ηπείρου).
Βοηθοί: Καραλής, Τσάντας (Ηπείρου).
Κόκκινη: 80′ Λάππας (δεύτερη κίτρινη).
Κίτρινες: Λάππας-Σπαθής, Αλεξίου.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛ.: Μπαντής (46′ Τρανουλίδης), Μανιώτης, Τόλα, Δημουλάς (76′ Κουμπής), Μαλάτος, Λέντζος, Λάππας, Άτσκα, Μπαλογιάννης (55′ Καρίπογλου, Καταγής, Μιχάλης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Μπόρας, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Κιπτίου, Γεωργατζής, Ζαχαράκης (70′ Τσελεπής), Γκίκας (87′ Λάμπρου), Σέττος (76′ Τζοβάρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις