Γκολ, νίκη και συγκίνηση στο Πρωτεσίλαος-Σκόπελος (3-1)

Συνεχίζει με νίκες ο Πρωτεσίλαος και μάλιστα πετυχαίνοντας μεγάλα σκορ, καθώς στην πρώτη εμφάνιση εντός έδρας για το πρωτάθλημα επικράτησε της Σκοπέλου με 3-1. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα του Πτελεού σε ισάριθμα επίσημα παιχνίδια, δυο για το Πρωτάθλημα κι ένα για το Κύπελλο ΕΠΣΘ. Πριν την έναρξη του αγώνα…

κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και κατατέθηκαν λουλούδια Στη φωτογραφία του υπήρχε στο κέντρου του γηπέδου από σύσσωμο το ΔΣ και τους παίκτες των δυο ομάδων, το διαιτητικό τρίο κι από τον Αντιπρόεδρο και τον Γ. Γραμματέα της ΕΠΣΘ κους Δ. Βελάνη και Μ. Καλόγηρο αντίστοιχα, στην μνήμη του πρώην Προέδρου Μ. Σιαμανίκου. Συγκινητική η στιγμή που ο γιος του αδικοχαμένου πρώην Προέδρου Βασίλης Σιαμανίκος, που είχε εμπλακεί στο διστύχημα, πέρασε ως αλλαγή για να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά το περιστατικό.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τη μνήμη του Μ. Σιαμανίκου και βοήθησε την ομάδα μας στην επίτευξη της νίκης. Συγχαρητήρια και στον παίκτη μας Βασίλη Σιαμανίκο που παρόλο το φορτισμένο κλίμα μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο κι έδωσε τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα όπως πάντα!»
Στο αγωνιστικό κομμάτι το 1-0 έγινε μόλις στο 2′ ο Αλέκος Αραπίτσας ελίχθηκε και με γυριστό σου στην απέναντι γωνία σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο ματς που σκοράρει ο Αλέκος. Στο 33′ η Σκόπελος ισοφάρισε με τον Ταφίλη, με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου.
Στο 55′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρικλέν έγινε το 2-1, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 στο 62′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Αραπίτσα.
Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δυο ακυρωθέντα τέρματα μετά το 3-1, αναίτια κατά την άποψή τους, με τους Σαμουρδάνη και Αραπίτσα.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, που ακόμη δεν έχουν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, μπόρεσαν να αντιδράσουν για ένα ημίχρονο, ωστόσο τα δυο γκολ σε σύντομο χρονικό διάστημα στο β’ μέρος, ουσιαστικά επηρέασαν την ψυχολογία τους και τους έθεσαν εκτός αγώνα. Τέλος, οι παράγοντες της Σκοπέλου διαμαρτύρονται για ανατροπή στον Ρόκο (44′), όπου ο διαιτητής δεν είδε παράβαση.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Πίτας, Β. Χασιώτης, Μαλλιαρός, Σαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Χ. Παναγιώτου (58′ Σιαμανίκος), Σ. Χασιώτης (66′ Λεμονής), Παπαδόπουλος, Μαρικλέν, Αραπίτσας (81′ Σούσκο)
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ταλαδιανός, Μαρσέλο, Ρόκο, Καραθανάσης, Αλεξίου, Χονδρός, Τριανταφύλλου, Ασημάκης, Χρυσάνθης, Συνοδινός, Ταφίλης (82΄Ζαρίφης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις