Τσίρκοβιτς: Τελείωσα με την ΑΕ Καραϊσκάκης

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός γνωστοποίησε την απόφασή του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Ιστιαία που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Άρτας με 1-0. Ο κ. Τσίρκοβιτς δήλωσε πως πήρε αυτή την απόφαση εξαιτίας ενός γεγονότος που έγινε στο ημίχρονο του αγώνα με κάποιους ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πετύχαμε μία δύσκολη και μεγάλη νίκη σε μία δύσκολη έδρα. Μου κάνει εντύπωση ότι η Ιστιαία έχει ακόμη μηδέν βαθμούς. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μετά την γκέλα που κάναμε την προηγούμενη εβδομάδα στην έδρα μας.  Οι ποδοσφαιριστές πέτυχαν μια μεγάλη νίκη σήμερα που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά. Στη ζωή υπάρχουν οι χαρές και οι λύπες. Εγώ τελείωσα με την ΑΕ Καραϊσκάκης. Είμαι παρελθόν, το έχω ανακοινώσει. Την φιλοσοφία που έχω ως προπονητής, δεν κατάφερα να πείσω ούτε τους παράγοντες ούτε τον κόσμο της Άρτας. Με αυτήν μου την κίνηση, πιστεύω να βοηθήσω την ομάδα να βρει πιο εύκολα τον δρόμο της. Αυτή ομάδα αξίζει πολλά. Έχει έναν παράγοντα που παλεύει και ελπίζω να συνεχίσει με έναν αξιόλογο προπονητή, γιατί υποτίθεται ότι είμαι μικρός για τον κόσμο της Άρτας και οφείλω να αποχωρήσω».

Για το αν πήρε σήμερα την απόφαση αποχώρησης: «Έγινε κάτι στο ημίχρονο με κάποιους ποδοσφαιριστές, ήταν πάνω στα νεύρα. Είμαι 51 ετών και από τη στιγμή που βλέπω πως χάνω τον σεβασμό των παικτών στο πρόσωπό μου, πρέπει να αποχωρήσω.  Οι άνθρωποι της διοίκησης ήταν άψογοι απέναντί μου. Έχω αξιοπρέπεια και δεν αλλάζω την απόφασή μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις