Με 1-0 νίκησε στην έδρα του τον Άρη ο Γ.Σ. Αλμυρού

Έστω και δύσκολα ο Γ.Σ. Αλμυρού κατάφερε να «ζευγαρώσει» τις νίκες του στις δυο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, επικρατώντας με 1-0 επί του Άρη Μελισσατίκων στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην έδρα του…

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει τα πράγματα ευκολότερα, αν είχε σκοράρει ο Κοντοβάς στο πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο ίδιος (21′). Εκεί όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Κουρίτα.
Τελικά το «γόρδιο δεσμό» έλυσε στο 78′ ο Κωτσιαρίδης με σουτ, που με το γκολ που σημείωσε, κρατά στην κορυφή τους «κυανόλευκους».
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν δυο ήττες στις δυο πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο είναι θέμα χρόνου να πάρουν τα πρώτα θετικά τους αποτελέσματα, καθώς οι εμφανίσεις τους είναι πολύ καλές και μένει να βελτιώσουν τις λεπτομέρειες.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Δημουλάς (60′ Μακανίκας), Κυριάκος, Πλαβός, Θωμαΐδης (70′ Τσόγκας), Φαράντος (46′ N. Βούλγαρης), Κοτσιαρίδης, Κρανάς, Νασιακόπουλος, Κοντοβάς.
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Τσίρος, Στεργιόπουλος, Γούτσιος, Γκοτσόπουλος, Θεοδοσιάδης (85′ Παλάντζας), Νούσιας, Γκάγκας (88′ Καρακάσης), Μερμίγγης, Αποστολίδης (85′ Σαμέτι), Ίμπρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις