Λ. Μπακάλης: Ο διαιτητής μας στέρησε τη νίκη

Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Εθνικό στη Φιλιππιάδα, ωστόσο, υποστήριξε πως ο διαιτητής στέρησε από την ομάδα του δύο βαθμούς. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ρήγα:

«Δυστυχώς ο διαιτητής μας στέρησε δύο βαθμούς με το πέναλτι που καταλόγισε υπέρ του Εθνικού. Δεν υπήρχε καμία παράβαση αφού ο Αλεξίου έβαλε το σώμα του για να «σκεπάσει» τη μπάλα και ήλθε ο αντίπαλος με φόρα και έπεσε πάνω του, με συνέπεια να βρεθούν και οι δύο στο έδαφος.
Κρίμα γιατί βάσει της απόδοσής μας αξίζαμε τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου και ιδιαίτερα στο α’ μέρος όπου πετύχαμε το γκολ και είχαμε και μία ακόμη πολύ μεγάλη ευκαιρία. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Εθνικός μας πίεσε με κάποια γεμίσματα, αλλά μαζί φαίνεται πως πιέστηκε και ο διαιτητής που μας έκλεισε στα καρέ μας. Ύστερα από την ισοφάριση ηρεμήσαμε και πήραμε ξανά τον έλεγχο. Μπορούσαμε και στο φινάλε να πετύχουμε ένα γκολ και να παίρναμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις