Ντόκος: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Την άποψη πως το πέναλτι που υπέδειξε ο κ. Τσιμεντερίδης στην ανατροπή του Κορέτα, δεν ήταν παράβαση, εξέφρασε ο Νίκος Ντόκος στη συνέντευξηΤύπου που ακολούθησε το ματς. Ο παίκτης του Θεσπρωτού δήλωσε επίσης πως η ομάδα του άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό το παιχνίδι και το αποτέλεσμα τους αδικεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Ντόκου:

«Συγχαρητήρια στη Νίκη Βόλου για το σημερινό παιχνίδι και στον κόσμο της για την ατμόσφαιρα. Για ένα ακόμη παιχνίδι δεν πήραμε αυτό που έπρεπε. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα μας αδικεί για ένα ακόμη παιχνίδι. Όπως είπε και ο κόουτς δεν τελειώσαμε τις φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, δεν δεχτήκαμε κάποια πίεση από τη Νίκη Βόλου, σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε την ομάδα της Νίκης Βόλου.

Πήγαμε πάρα πολύ καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ από πέναλτι το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν ήταν. Ήμουν πολύ κοντά στη φάση. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όταν δεν τελειώνεις τις φάσεις δέχεσαι ένα τέρμα και χάνεις τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί για ένα ακόμη παιχνίδι ήταν κυρίαρχοι και κοιτάμε την συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις