Νέα επ΄αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος της Football League

Αναστολή εκ νέου της έναρξης του πρωταθλήματος, αποφάσισε στο Δ.Σ. της Δευτέρας (3/10) η Football League.Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ο λόγος της νέας επ΄αόριστον αναβολής της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, δεν είναι άλλος από την μη εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης, αλλά και χορηγών.Παράλληλα στο Δ.Σ. το οποίο διήρκεσε 2,5 ώρες, αποφασίστηκε ομόφωνα να σταλεί εξώδικο στην Super League, προκειμένου να διασφαλίσει τα δικαιώματα της, ενώ μεταξύ άλλων τονίζει ότι έχει κλειστεί ραντεβού με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, το οποίο θα γίνει την προσεχή Πέμπτη (6/10).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Παράταση της αναστολής του Πρωταθλήματος της Football League
2. Συνέχιση των διερευνητικών επαφών και συζητήσεων για τα τηλεοπτικά δικαιώματα
3. Άμεση υποβολή στην ΕΠΟ χρόνιων αιτημάτων της Football League που σχετίζονται με θεσμικά και οικονομικά ζητήματα που την αφορούν. Ενδεικτικά αναφέρονται η μείωση των παραβόλων, η ρύθμιση οικονομικών οφειλών, η αναλογικότητα στην εκπροσώπηση κ.α.
4. Σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου την Δευτέρα 10/10/2016 και ώρα 14:00 μ.μ. στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα της εκπροσώπησης της Football League στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016.
5. Ομόφωνη απόφαση αποστολής εξωδίκου εγγράφου στην Super League που θα αφορά την διασφάλιση των δικαιωμάτων της Football League τα οποία συστηματικά καταστρατηγούνται.

Επίσης, ανακοινώνεται ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα των μελών της Football League από τον Υφυπουργό Αθλητισμού και Πολιτισμού κ.Σταύρο Κοντονή για συνάντηση την Πέμπτη 06/10/2016 στην οποία θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τις ΠΑΕ μέλη της και το Πρωτάθλημα.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις