Δεν παίζει με Αμβρακία ο Δωματάς, ανοιχτό του Ντα Κόστα

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται την Αμβρακία Κωστακιών, την μοναδική ομάδα του ομίλου που δεν έχει ακόμη σκοράρει στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Οι «ερυθρόλευκοι» θα φροντίσουν να διευρύνουν το νικηφόρο…

σερί τους, περιμένοντας να δουν αν θα σκοντάψει κάποια από τις ομάδες που θεωρούνται συνδιεκδικήτριες της ανόδου.
Ο Γιάννης Δωματάς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες (εσκεμμένα δέχθηκε την κίτρινη στο ματς με την Πύδνα), προκειμένου να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με την Αμβρακία και να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας στα ματς που ακολουθούν, με Απόλλωνα Λάρισας για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής στο Πανθεσσαλικό (16/10) και στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα (με Πιερικό και Απόλλωνα Λάρισας).
Σήμερα Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το καθιερωμένο ρεπό τους και από αύριο Τετάρτη θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Αμβρακία.
Στον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν αν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί ο Φελίπε Ντα Κόστα, ενώ όσον αφορά τον Παναγιώτη Ζώνα, ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται να είναι 100% έτοιμος στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πιερικό στην Κατερίνη (16/10). Ο Ζώνας δεν θα αγωνιστεί πέρα από το ματς με την Αμβρακία και στον αγώνα Κυπέλλου που ακολουθεί με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις