Παναγιώτης Μποτσιβάλης: «Kάνουμε ό,τι υποσχεθήκαμε»

Στον ΣΠΟΡ FM 89,5 μίλησε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης σχολιάζοντας την τέταρτη στη σειρά νίκη της ομάδας, αλλά και τους επόμενους αγώνες.

Για τον εάν είναι ικανοποιημένος για τη νίκη στην Πύδνα: Όταν δηλώσαμε ότι θέλουμε νίκες, δεν γνωρίζαμε ακόμη το πρόγραμμα. Είναι μεγάλη νίκη αυτή απέναντι στην Πύδνα. Ένα τρίποντο πολύ καλό και η Πύδνα είναι μια καλή ομάδα. Νιώθουμε σίγουροι ότι θα προχωρήσουμε μπροστά. Το να κερδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου μια ομάδα που είναι κι αυτή στις διεκδικήτριες είναι σημαντικό. Όλες τις ομάδες τις έχουμε στην αρχή εκτός έδρας. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Για το χτίσιμο του Ολυμπιακού Βόλου: Η ομάδα έχει περισσότερες δυνατότητες. Είναι μια καινούργια ομάδα, όλα έγιναν από το μηδέν. Σε κάθε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι.

Για το κλίμα που επικρατεί, με αφορμή τις δηλώσεις του Βαγγέλη Στουρνάρα: Οι σχέσεις είναι αμοιβαίες. Είμαστε μια οικογένεια, ένα σώμα μια ψυχή.

Για το πριμ: Δεν θέλω να ευλογούμε τα γένια μας. Ό,τι έχουμε υποσχεθεί το κάνουμε. Στο ημίχρονο πήγα στα αποδυτήρια κι έδωσα θάρρος και ψυχή στους παίκτες.

Για την συνέχεια: Είχα δηλώσει ότι ήθελα 5 στα 5. Τώρα οι απαιτήσεις είναι πιο πάνω. Έχουμε απαιτήσεις να πάρουμε όλα τα ματς.

Για το Κύπελλο: Δεν θα ξεφύγω από τις δηλώσεις μου. Εμένα το ενδιαφέρον μου είναι το πρωτάθλημα. Θα δώσουμε ευκαιρία στα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα να παίξουν κι ότι μπορέσουν ας πάρουν.

Για τον κόσμο: Στην Πύδνα δεν ακούγατε κάτι άλλο εκτός από Ολυμπιακό Βόλου. Καλούμε τον κόσμο και στο παιχνίδι της Κυριακής αλλά και στο παιχνίδι με τον Πιερικό. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι και εκτός από τη νίκη θέλουμε να δούμε και θέαμα από την ομάδα.