Διπλή προπόνηση μετά το ρεπό

Διπλή προπόνηση σήμερα για τους παίκτες της Νίκης, οι οποίοι χθες γέμισαν μπαταρίες με το ρεπό που τους δόθηκε. Οι δύο παίκτες που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού έβγαλαν χωρίς ενοχλήσεις το πρόγραμμα και είναι στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αστέρα Πετριτή.

Συγκεκριμένα, ο Φράνκο Τορεζάνι έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στο δικέφαλο που κληρονόμησε στο ματς με τον Αχιλλέα Νεοκασάρειας και που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες. Ο Νίκος Παπαδήμας ένιωσε τράβηγμα στον τετρακέφαλο στην προπόνηση της Παρασκευής και ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα ώστε να μην υπάρξει υποτροπή. Ο δυναμικός ανασταλτικός μέσος έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις τη σημερινή πρωινή προπόνηση, ενισχύοντας την αρχική εκτίμηση ότι δεν θα τεθεί θέμα απουσίας του από τον αγώνα στην Κέρκυρα.

Απών ήταν και θα είναι καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας ο Βαλάντης Κόκκας, ο οποίος εκτίει την στρατιωτική του θητεία και μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται σε άσκηση στη Χίο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις