Το μυαλό των παικτών του Ρήγα στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκ.

Τέσσερις βαθμούς στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος είναι η συγκομιδή του Ρήγα, με τους «κυανόλευκους» του Βελεστίνου να μετρούν μία νίκη επί της Νίκης Βόλου εντός και μία ισοπαλία την περασμένη Κυριακή στη Φιλιππιάδα κόντρα στον Εθνικό (1-1). Μάλιστα, αν η διαιτησία ήταν καλύτερη

στο ματς με τον Εθνικό και ο Μάντζιος δεν καταλόγιζε ανύπαρκτο πέναλτι εις βάρος του Ρήγα, τότε η ομάδα του Λάκη Μπακάλη θα μπορούσε να είχε φύγει με το «διπλό» από τη Φιλιππιάδα.
Ωστόσο, ο Ρήγας κοιτάζει μπροστά και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τον οποίο και θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (9/2) στο Βελεστίνο, στο πρώτο από τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια (ακολουθεί το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας).
Αποκλειστικός στόχος η κατάκτηση των τριών βαθμών, με τον Λάκη Μπακάλη να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα, όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, με τον Χρήστο Δημητρίου να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, ενώ ο νεαρός Γουτούλης είναι στρατευμένος. Ο Κέβιν Χίσα αναμένεται να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ρήγα, με τους «κυανόλευκους» να σέβονται τον Αχιλλέα, ωστόσο, είναι μια ομάδα στα μέτρα του Ρήγα, με την έδρα να παίζει σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις