Το πόλο της Νίκης ευχαρίστησε τους χορηγούς του (photos)

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου έχει καθιερώσει τη βραδιά των χορηγών τιμώντας τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι βοηθούν οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας. Ο αρχιέφορος του τμήματος κι ένας από τους πρωτομάστορες του οικοδομήματος, του τμήματος πόλο της Νίκης, ο κ. Τσαρνάς, ο ταμίας του Συλλόγου και πανταχού παρών για τις ανάγκες του τμήματος, κ. Μπλάνας και ο Γενικός Αρχηγός και ψυχή της ομάδας, κ. Σκοτεινιώτης, υποδέχθηκαν και φρόντισαν να μη λείψει τίποτα από τους καλεσμένους που τίμησαν με την παρουσία τους, την όμορφη εκδήλωση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο πρώην πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, κ. Ξάνθης, ο πρώην ταμίας του σωματείου και νυν μέλος του Δ.Σ., κ. Μακρόπουλος καθώς και τα πρώην μέλη της Δ.Ε. ποδοσφαίρου κ.κ. Χατζηδημητρίου και Τζαλάκας.

Ο κ. Μπλάνας στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους χορηγούς του τμήματος, τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα για την οικονομική στήριξη και τόνισε πως τα χρήματα διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο και γι’ αυτό υπήρξαν οι επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Η όμορφη εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο Filippou café, σε μία φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα καθώς συνέπεσε με την αυλαία της λειτουργίας του ιστορικού καφέ της πόλης.

Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:

Ο Κώστας Κανούτας με τον Κανούτα Junior, πάντα κοντά στη Νίκη και στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου

 

Ξάνθης, Τσαρνάς, Μακρόπουλος, Μπλάνας – Το μισό Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης…

 

Ο έφορος του τμήματος ευχαριστεί για την προσφορά τους στο τμήμα τους κ.κ. Χατζηδημητρίου και Τζαλάκα

 

Ο κ. Τσαρνάς με τον χορηγό του τμήματος κ. Αποστόλη Κουκουβίνο (Seven)

Ο κ. Τσαρνάς ευχαριστεί τους κ.κ. Κανούτα και Κούλπα για την προσφορά τους στο τμήμα

 

 

ΑΦΟΙ Αδαμάσογλου: Γιώργος προπονητής, Σάββας χορηγός.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις