Με επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά βόλεϊ στη μνήμη του Γιώργου Αλεξίου (photos)

Σε μια πολύ όμορφη γιορτή του Volley που τα είχε όλα, εξελίχθηκε το χθεσινό τουρνουά αγώνων ανδρών –γυναικών που πραγματοποιήθηκε για τριπλό σκοπό, στο κλειστό γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, με τη συμμετοχή των ομάδων γυναικών ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ,ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΦΙΑΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ και ανδρών ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ και ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Πέραν του χαρακτήρα προετοιμασίας των ομάδων που συμμετείχαν, το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του παλιού προπονητή του Βόλου Γιώργου Αλεξίου που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή , καθώς επίσης και για οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» όπως επιθυμούσε ο εκλιπών.

Μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και παρουσία όλων των παλιών αθλητών του, απονεμήθηκε στην οικογένεια του Γιώργου Αλεξίου τιμητική πλακέτα, από τον διεθνή αθλητή Μπάμπη Ρήγα, για τη διακεκριμένη και μακρόχρονη προσφορά του στο άθλημα του volley, ενώ επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή με την έναρξη του αγώνα των ανδρών ΑΣ ΑΡΓΩ-ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ.

Εκ μέρους του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» η Πρόεδρός του, κυρία Ντίνα Τριανταφύλλου ευχαρίστησε θερμά τη διοργάνωση και τους συμμετέχοντες , για τη συνεχή και επαναλαμβανόμενη βοήθεια προς το σύλλογό της.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιπεριφεριάρχης Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων κυρία Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος , έγιναν συναρπαστικά παιχνίδια που πρόσφεραν όμορφο θέαμα στο κατάμεστο χθες από φίλαθλο κόσμο, κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Οι προπονητές των ομάδων είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και τις δυνατότητες των ομάδων τους, βγάζοντας πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών τους.

 

 

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ:

ΓΥΝΑΙΚΩΝ:
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ– ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-0 ΣΕΤ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ –ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0 ΣΕΤ
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ –ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-2 ΣΕΤ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ –ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2 ΣΕΤ
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-2 ΣΕΤ
ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 2-1 ΣΕΤ

ΑΝΔΡΩΝ
ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ- ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-3 ΣΕΤ

Χορηγοί του τουρνουά, giousto café, μήλα Zagorin, αναψυκτικά ΕΨΑ, ΒΟΛΙΩΤΙΚΟ coffe & snack , ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΆ ΘΕΟΝ

Δελτίο Τύπου ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ