Πρωτεσίλαος… η ευχάριστη έκπληξη

Ως ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσε να χαρακτηρίσουμε την ομάδα του Πρωτεσίλαου, από την παρουσία της σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΘ, καθώς στις δυο πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος έχει κάνει δυο νίκες, στην πρεμιέρα εκτός έδρας με Σαρακηνό (1-3) κι εντός έδρας με το ίδιο σκορ (3-1) με Σκόπελο, για τη δεύτερη αγωνιστική κι έχει επικρατήσει με ιδιαίτερη άνεση στον αγώνα που έδωσε για το Κύπελλο ΕΠΣΘ επί του Τοξότη, εντός έδρας με 6-0…

Με βάση τους τρείς επίσημους αγώνες, μπορούμε να διεξάγουμε τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά. Αρχικά διαπιστώνουμε μια ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα, με τα έξι γκολ συνολικά στο πρωτάθλημα κι άλλα τόσα στο κύπελλο, σε ένα μόλις αγώνα.
Δεύτερον, παρατηρούμε την ταυτόχρονη πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας, με τα δυο γκολ παθητικό στις αντίστοιχες αναμετρήσεις.
Τρίτο πολύ βασικό στοιχείο είναι ότι η ομάδα του Πρωτεσιλάου ανταπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία σ’ ένα ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα γι αυτή την εποχή, δεδομένου ότι οι παραπάνω αγώνες δόθηκαν σε διάστημα μιας εβδομάδας (Σάββατο-Τετάρτη- Κυριακή), καθώς η αναμέτρηση του κυπέλου δεν είχε διεξαχθεί στην αρχική ημερομηνία.
Τα παραπάνω επίσημα παιχνίδια δεν έγιναν με ένα σταθερό σχήμα στη βασική ενδεκάδα, αλλά με αλλαγές, λόγω απουσιών παικτών για διάφορους λόγους, κυρίως επαγγελματικούς και τέλος δεν μπορούμε να μην κάνουμε αναφορά και στην παρουσία του πρώτου σκόρερ στο πρωτάθλημα, Αλέκου Αραπίτσα, που έχει σκοράρει ήδη τόσο στα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος, όσο και σ’ αυτό του κυπέλλου, όπου σημείωσε τρία τέρματα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις