Τρεις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Α.Σ. Βόλος 2004

Την απόκτηση τριών παικτριών ανακοίνωσε η διοίκηση του Α.Σ. Βόλος 2004 και συγκεκριμένα των Βάσω Δημητριάδη, Μαριαλένας Τσελίκα και Γεωργίας Σταυροπούλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση τριών παικτριών, που αναμένεται να μας ενισχύσουν σημαντικά τη φετινή αγωνιστική περίοδο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Πρόκειται για τις Βάσω Δημητριάδη, Μαριαλένας Τσελίκα και Γεωργίας Σταυροπούλου.
Η Βάσω Δημητριάδη παίζει στη θέση του φορ, ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του συλλόγου και αγωνίστηκε στην ομάδα μας στην Α’ Εθνική μέχρι το 2012. Για τρεις σεζόν, απο το 2012 μέχρι το 2015 αγωνίστηκε στον ΑΟ Χανιά, επίσης στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής. Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στις Αβαντίδες Χαλκίδας, πετυχαίνοντας 17 γκολ και βοηθώντας σημαντικά την ομάδα της Εύβοιας να ανέβει στην Α’ Εθνική.
Άλλη μια παίκτρια απο τις Αβαντίδες που θα ενισχύσει την ομάδα μας φέτος είναι η Μαριαλένα Τσελίκα, η οποία αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ. Ξεκίνησε απο τις Αρτέμιδες Ωρεών το 2013 και στα μέσα του 2014 μεταπήδησε στις Ελπίδες Καρδίτσας. Την περσινή χρονιά επέστρεψε στη Χαλκίδα καταγράφοντας αρκετές συμμετοχές.
Η Γεωργία Σταυροπούλου επέστρεψε φέτος στη Ζαγορά απ’ όπου κατάγεται, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα. Παίζει στη θέση του στόπερ και αγωνίστηκε για 5 χρόνια στην ομάδα της Αγίας Παρασκευής (Αθήνα) η οποία πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.
Να ευχαριστήσουμε τους διοικούντες των Αβαντίδων Χαλκίδας και Αγίας Παρασκευής για τη συνεργασία τους στην ολοκλήρωση των μεταγραφών».