Κυριακή 16/10 στις 15.00 το Ολυμπιακός Β.-Απόλλων Λ. για το Κύπελλο

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου στις 15.00 θα αναμετρηθούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Ολυμπιακός Βόλου και Απόλλων Λάρισας για την 1η αγωνιστική των ομίλων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, όπως ορίστηκε από την ΕΠΟ. Το παιχνίδι θα είναι «νοκ άουτ» και αν δεν υπάρξει νικητής στα 90 λεπτά θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί

θα χτυπηθούν και πέναλτι. Τον Ολυμπιακό θα τον απασχολήσει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα, μετά την αναμέτρηση με την Αμβρακία την προσεχή Κυριακή, καθώς όλοι στην ομάδα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Πάντως, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε πρόσφατα ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, Παναγιώτης Μποτσιβάλης, η ομάδα δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για μια διάκριση στο Κύπελλο, τη στιγμή που την ενδιαφέρει αποκλειστικά το πρωτάθλημα.
Πιθανότατα ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας θα αγωνιστεί με πολλούς παίκτες που δεν θεωρούνται βασικοί, προκειμένου να δει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας και σε τι κατάσταση βρίσκονται, αλλά και να αποφύγει η ομάδα την κόπωση και τον κίνδυνο τραυματισμών.
Σε περίπτωση πρόκρισης, πάντως, ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει στην 2η αγωνιστική τον νικητή του ζευγαριού Αμβρακία Κωστακιών – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας εκτός έδρας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου Γ’ Εθνικής:
Κυριακή 16 Οκτωβρίου
ΑΕ Καραϊσκάκης – Εθνικός Φιλιππιάδας
Ιστιαία – Ρήγας Φεραίος
Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων Λάρισας
Νίκη Βόλου – Θεσπρωτός
Αστέρας Πετρίτη – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου
Τηλυκράτης – Διαγόρας Σεβαστής
Αμβρακία Κωστακιών – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Πιερικός – Πύδνα Κίτρους

*Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 15.00

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις