Πέντε τα νέα πρόσωπα στην ομάδα πόλο της Νίκης

Οι απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Α2 πόλο, στο οποίο θα λάβει μέρος φέτος η Νίκη είναι υψηλές και οι άνθρωποι του συλλόγου προσπάθησαν να ενισχύσουν την ομάδα στο μέτρο του δυνατού. Σε σχέση με πέρυσι τα νέα πρόσωπα είναι πέντε. Πρόκειται για τους Ζήση Δελακά (φωτό), Νίκο και Αλέξανδρο Παπαδημητρίου, Στέφανο Τάσιο και Βασίλη Παρασκευά.
Ο 33χρονος

Ζήσης Δελακάς είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην περιφέρεια, όσο και στα δύο μέτρα, ανάλογα τις ανάγκες κάθε αναμέτρησης. Είναι γνωστός στους φιλάθλους της Νίκης, καθώς την ενίσχυσε και στην προηγούμενή της προσπάθεια στην Α2 και συγκεκριμένα την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της ομάδας με 37 τέρματα σε 16 αγώνες της κανονικής περιόδου και των πλέι άουτ.
Επίσης, έπαιξε στον συμπολίτη Ο.Υ.Κ.Β. τη σεζόν 2006-07 πετυχαίνοντας 36 γκολ σε 22 ματς, αλλά και την περίοδο 2012-13 όπου σημείωσε 21 τέρματα σε 16 παιχνίδια. Ενδιάμεσα φόρεσε το σκουφάκι των Ν.Ο. Σύρου, Ν.Ο. Αργοστολίου και Ηλυσιακού. Τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε το δελτίο του στη Νίκη, αλλά δεν αγωνίστηκε για επαγγελματικούς λόγους. Η επιστροφή του σαφώς και συνιστά επιτυχία, αφού πρόκειται για έναν δεινό σκόρερ.
Ο Νίκος Παπαδημητρίου είναι φουνταριστός και πέρυσι ανήκε στο δυναμικό του ΝΑΟ Κέρκυρας. Ο αδελφός του Αλέξανδρος Παπαδημητρίου παίζει στην άμυνα του φουνταριστού και προέρχεται από τον Νηρέα Λαμίας. Ο Στέφανος Τάσιος αποκτήθηκε από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ και είναι ένας έμπειρος παίκτης που μπορεί να παίξει σε θέση φουνταριστού, αλλά και στην περιφέρεια. Τέλος, ο τερματοφύλακας Βασίλης Παρασκευάς είχε το δελτίο του στη Νίκη και επιστρέφει στην ενεργό δράση.
Πάντως, η διεξαγωγή του πρωταθλήματος σε έδρες έχει κάνει αρκετούς πολίστες που είναι σχετικά μεγάλοι σε ηλικία να μη θέλουν να αγωνιστούν πλέον στην Α2. Η Νίκη δεν ξέφυγε από αυτόν τον κανόνα και έτσι «χάνει» τρεις παίκτες που τα προηγούμενα χρόνια την βοήθησαν σημαντικά. Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Αλέξανδρο Μητρούση και τους περιφερειακούς Γιώργο Καρκαλιάνη και Παναγιώτη Κουρτίδη.
Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις