Λ. Μπακάλης: Με προβληματίζουν τα νεκρά διαστήματα της ομάδας

Ο προπονητής του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5, στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Βελεστίνο, αλλά και για το πρωτάθλημα γενικότερα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ρήγα:

Για το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κι αν η ομάδα του αδικήθηκε στη Φιλιππιάδα με τον Εθνικό: «Αισθανόμαστε πικραμένοι για το αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής, καθώς μας στέρησαν τη νίκη. Δύσκολα μιλάω για το διαιτητή, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο παίκτης του Ρήγα πήγε να σκεπάσει τη μπάλα με το σώμα του, έπεσε πάνω του ο αντίπαλος και ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Ήταν άδικο το αποτέλεσμα».
Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας: «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, είδα στιγμιότυπα του αγώνα με τη Νίκη και διαπίστωσα πως δεν είναι εύκολη ομάδα, διαθέτει τέσσερις-πέντε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Μανίκας και Νάκας. Θεωρώ πως ο Αχιλλέας είναι επικίνδυνη ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί».
Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ρήγας στο παιχνίδι: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και στα 90 λεπτά. Υπάρχουν διαστήματα στο παιχνίδι μας που υπάρχουν κενά. Για 10-15 λεπτά παθαίνουμε «μπλακ άουτ» και αυτό έχει συμβεί σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερο αγωνιστικό ρυθμό και ίσως να φταίει πως τέσσερις ποδοσφαιριστές που ήρθαν αργότερα στην ομάδα έχουν χάσει κομμάτια στο τομέα της φυσικής κατάστασης.
Για την εικόνα του πρωταθλήματος μέχρι τώρα: Οι ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις θα είναι και αυτές που θα παλέψουν για την άνοδο. Από την 8η θέση και κάτω όλες οι ομάδες «βράζουν» στο ίδιο καζάνι θα έλεγα. Βέβαια, ορισμένες από αυτές είχαν πιο εύκολο πρόγραμμα και άλλες πιο δύσκολο. Στην πορεία, ωστόσο, θα φανεί ποιες θα έχουν διάρκεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις