Χωρίς τρεις στην Κέρκυρα (η αποστολή)

Χωρίς τους Φράνκο Τορεζάνι και Βαλάντη Κόκκα θα αναχωρήσει αύριο (08/10) το μεσημέρι η αποστολή της Νίκης για την Κέρκυρα, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αναμενόμενη ήταν και η απουσία από αυτή του Γιάννη Βέργου που αποκτήθηκε αυτή την εβδομάδα, καθώς ναι μεν βρίσκεται σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση, όχι όμως και αγωνιστική.

Ο Αργεντινός μέσος κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπονητή του ενώ παράλληλα θα προφυλαχθεί ώστε να μην υπάρξει υποτροπή στη θλάση από την οποία ανάρρωσε. Ο Κόκκας εκτίει την στρατιωτική του θητεία και αυτήν περίοδο βρισκόταν εκτός Βόλου σε στρατιωτική άσκηση της μονάδας που υπηρετεί. Αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκεται ο Νίκος Παπαγεωργίου που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά την έκτιση της ποινής της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο Βελεστίνο.

Η 19μελής αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κέρκυρα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου, Μέτσε, Κορέτα, Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Κόλα, Ζενούνης, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Μαλακασιώτης, Βουρδάκης και Τσιανάκας.

Την τελευταία στιγμή εκτός αποστολής έμεινε και ο Κώστας Τσιουρέλης, ο οποίος αντικατάσταθηκε από τον Βουρδάκη. Να θυμίσουμε πως στο τελευταίο ματς ο Βολιώτης μέσος είχε ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα τραυματισμού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις