Προσχώρησε στην αντιπολίτευση και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Παρόλο που προσπάθησε αρκετά να πάρει με το μέρος του την ΕΠΣ Δωδεκανήσου, δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, αφού μία μέρα μετά τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους της ΕΠΣΔ, ήρθε η γνωστοποίηση της στήριξης της συγκεκριμένης Ένωσης… στην παράταξη Γραμμένου.

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου, πραγματοποίησε συμβούλιο για να αποφασίσει ποιον θα στηρίξει στις επικείμενες εκλογές της 26ης Οκτωβρίου και με ψήφους 11 υπέρ και ένα λευκό, αποφάσισε να συστρατευθεί με την αντιπολίτευση και την παράταξη Γραμμένου.

Αυτό που πρέπει να σκεφτεί κανείς, είναι ότι η ΕΠΣΔ αλλάζει επί της ουσίας στρατόπεδο, αφού βρισκόταν στο κάδρο επιρροής Γκιρτζίκη, έχοντας μάλιστα ψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό το προηγούμενο διάστημα.

Ουσιαστικά, ο Βαγγέλης Γραμμένος με την επίσκεψη του στη Ρόδο το προηγούμενο διάστημα, κατάφερε να πείσει τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη για τις προθέσεις του να αλλάξει την υπάρχουσα κατάσταση και να φέρει κάτι νέο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σε συνεδρίαση συνήλθε η Εκτελεστική Επιτροπή (Ε.Ε.) της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου το βράδυ της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου 2016. Εν αρχής, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Πιερίας και υποψήφιο για την Προεδρία της Ε.Π.Ο. Δημήτρη Ελευθεριάδη, ο οποίος και ενημέρωσε για τις θέσεις και τις απόψεις του αναφορικά με τη λειτουργιά της Ομοσοππονίας κατ’ επέκταση των κατά τόπους Ενώσεων. Κατόπιν, το σώμα μας προχώρησε στην συζήτηση των θεμάτων της ημερησίας διάταξης, και στο πλαίσιο των γενικών θεμάτων, έθεσε σε ψηφοφορία την στάση που θα ακολουθήσει ενόψει των εκλογών στις 26 Οκτωβρίου. Η απόφαση που ελήφθη ΟΜΟΦΩΝΑ από τα μέλη της Ε.Ε. είναι στις επικείμενες εκλογές να στηρίξει τον έτερο υποψήφιο και πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, Βαγγέλη Γραμμένο».

sport-fm.gr