Η 20άδα του Αστέρα Πετριτή για το ματς με τη Νίκη

Τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Αστέρα Πετριτή επέλεξε η τεχνική ηγεσία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παράλληλα μέσω της σχετικής ανακοίνωσης της κερκυραϊκής ομάδας γίνεται κάλεσμα στον κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια για ένα θετικό αποτέλεσμα. 

Η σχετική ανακοίνωση:

“Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής 09-10-2016 όπου στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι και ώρα 16.00 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football league II υποδέχεται την ομάδα της Νίκης Βόλου. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μια ομάδα όπου η ιστορία της είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά του Αστέρα, θα τα δώσουν όλα, όπως κάνουν πάντα, για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα έχοντας ως δωδεκατο “παίκτη” τον κόσμο του, όπου μέχρι τώρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα γηπεδα της Football League ΙΙ με τον τρόπο που στηρίζει και αγαπάει την ομάδα.

Το τεχνικό επιτελείο επέλεξε την αποστολή για αυτό το παιχνίδι και απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ριγανας Γιάννης, Γκορμπας Παναγιώτης , Αυλωνιτης Σπύρος, Πάγκαλης Αλέξης, Πολυζος Λάμπρος, Τομπρος Χάρης, Στουπας Σπύρος, Νικολούδηs Νάσος, Modi Doda, Μαμαλος Κώστας, Λεσσης Παναγιώτης, Γεωργοπάλης Χρήστος, Κατσιβελας Ταξιαρχης, Γραντοs Σταμάτης, Νικομανης Χρήστος, Γουναρηs Αλέξανδρος, Γαστερατος Χρήστος, Καλουδης Τάσος, Τζηλιοs Σταμάτης, Βλαχοπουλοs Ευτύχης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16.00.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις