Ο χρόνος ο μεγάλος αντίπαλος για τη Σκόπελο

Η Σκόπελος θα δώσει το δεύτερο εντός έδρας αγώνα της , υποδεχόμενη την Αγ. Παρασκευή σήμερα στις 4 το απόγευμα. Δεν αποτελεί συνηθισμένο γεγονός να διεξάγεται στο νησί απογευματινός αγώνας το Σάββατο, ωστόσο τα ευνοϊκά δρομολόγια της ημέρας επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο να παρακαθίσουν μια αναμέτρηση υπό διαφορετικές συνθήκες…

Για την ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη, που ανέλαβε περίπου πριν από δέκα ημέρες, ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος κι αυτό γιατί ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το πρωτάθλημα ο προπονητής πρέπει να προετοιμάσει ατομικά τους παίκτες που μπήκαν καθυστερημένα στην ομάδα, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ταυτόχρονα να δώσει στο σύνολο όλα εκείνα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει η ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να έρθουν σύντομα τα πρώτα θετικά αποτελέσματα.
Για τη Σκόπελο η σημερινή αναμέτρηση απέναντι σε μα ομάδα που δεν θεωρείται από τα φόβητρα του πρωταθλήματος, καθώς αποτελείται κυρίως από νεαρά παιδιά, είναι μιας πρώτης τάξεως πρόκληση για να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη, αποκτώντας ταυτόχρονα προβάδισμα απέναντι σ’ ένα αντίπαλο που επίσης θα μάχεται για τη σωτηρία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις