Χωρίς τρεις παίκτες ο Ρήγας Φεραίος με Αχιλλέα Νεοκ.

Τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας υποδέχεται αύριο Κυριακή 9/10 στις 16.00 ο Ρήγας Φεραίος, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι Βελεστινιώτες θέλουν το «τρίποντο» για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα καταφέρουν. «Νοκ άουτ» από

τον αυριανό αγώνα έχουν τεθεί οι Θανάσης Μπόρας και Γιώργος Χατζής. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ίσως μάλιστα μείνει εκτός και από το παιχνίδι του Κυπέλλου στην Ιστιαία, ώστε να επιστρέψει 100% έτοιμος στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας για το πρωτάθλημα. Όσο για τον Χατζή υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Φυσικά, απών θα είναι και ο Χρήστος Δημητρίου, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση στο γόνατο.
Η προετοιμασία του Ρήγα Φεραίου ολοκληρώνεται σήμερα το μεσημέρι με την τελευταία προπόνηση. Αποστολή δεν θα ανακοινωθεί, αφού ο Λάκης Μπακάλης καλεί και τους 22 παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις