Άρχισαν τα έργα στο κεντρικό γήπεδο του “Π. Μαγουλάς” (photos)

Τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου, στο “Π. Μαγουλάς” άρχισαν σήμερα (08/10) και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι το ματς Κυπέλλου με τον Θεσπρωτό, την επόμενη Κυριακή (16/10). Μεγάλα τμήματα του παλιού χλοοτάπητα ξηλώθηκαν και έτοιμο γκαζόν (ρολά) τοποθετήθηκε από ειδικό συνεργείο. Επίσης θα γίνει επανασπορά σε σημεία που θεωρείται απαραίτητο και σύμφωνα με το χρονιοδιάγραμμα ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος σε μία εβδομάδα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου από τη διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης:

Όπως υποσχέθηκε ο πρόεδρος της διοίκησης ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου κ. Σάκης Τζήμας, τα έργα της ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου “Π. Μαγουλάς” ξεκίνησαν!
Σήμερα Σάββατο (8/10) λοιπόν, από νωρίς το πρωί τα συνεργία έπιασαν δουλειά και σύντομα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας, θα είναι αντάξιος της ομάδας μας… Ρολά έτοιμου χόρτου, καθώς και επανασπορά – όπου κριθεί απαραίτητη – θα μετατρέψουν τον αγωνιστικό χώρο σε “χαλί”, πάνω στο οποίο η ομάδα μας, θα ξεδιπλώνει τις ποδοσφαιρικές αρετές της. Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες, αφού ο φακός του Γιάννη Συκιώτη ήταν εκεί και σας μεταφέρει την εξέλιξη των εργασιών:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις