Εύκολα ο Εθνικός 3-0 τα Λεχώνια

Εθνικός και Λεχώνια αναμετρήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο βοηθητικό του ΕΑΚ για τον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ, με τον Εθνικό να επικρατεί με 3-0 και να παίρνει δίκαια τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης υπήρξε ένταση, καθώς οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν να μην καθίσει στον πάγκο ο προπονητής

Παναγιώτης Ζορδομπάς, καθώς δεν είχε κάρτα τριετίας, ούτε την κάρτα που εκδίδει η ΕΠΣΘ για τους προπονητές. Αποτέλεσμα να δει το παιχνίδι από την κερκίδα που βλέπει στο βοηθητικό (έδινε από εκεί οδηγίες), ενώ στον πάγκο κάθισε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάκης Γαρμπής.
Ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 14′ με τον Παλάση, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή, προχώρησε και με διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Χαλαστάρα που επιχείρησε έξοδο.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός πέτυχε άλλα δύο τέρματα. Στο 68′ ο Περεντίδης δέχθηκε την ασίστ από τον Παλάση και με σουτ έκανε το 2-0. Το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 80′ με τον Παλάντζα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος εκτίμηση της φάσης, αμυντικός της ομάδας των Λεχωνίων έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας το και στην επαναφορά ο Παλάντζας, ο οποίος πριν από δύο λεπτά είχε περάσει στο παιχνίδι, δεν δυσκολεύτηκε με κεφαλιά να γράψει το τελικό 3-0.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπέικος, Σαραφίδης, Σκοτεινιώτης, Συμεωνίδης, Ματής (53′ Κερμελής), Καζδαρίδης, Πελεκάνος, Μωραΐτης, Αλτίνης (75′ Θανόπουλος), Παλάσης, Περεντίδης (78′ Παλάντζας)
ΛΕΧΩΝΙΑ: Χαλαστάρας, Τόντα (69′ Ράπτης), Πουρνάρας, Παπακυρίτσης, Τζούμας, Ντένις, Βαλαρούτσος (81′ Μεϊντής), Κολιός, Κόντρα, Κουβαράς (63′ Ξενάκης), Μπικοράρος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις