Νίκη με ανατροπή για την Αγ. Παρασκευή στη Σκόπελο (2-3)

Πολύ σημαντική νίκη ψυχολογίας για την Αγ. Παρασκευή που επικράτησε στη Σκόπελο με 3-2, ισοφαρίζοντας δυο φορές τα γκολ των γηπεδούχων, πριν την πλήρη ανατροπή. Αυτοί έιναι οι πρώτοι βαθμοί για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής, ενώ η Σκόπελος, δεν έχει καταφέρει ακόμη να κατακτήσει κάποιο πόντο. Η αναμέτρηση που έγινε…

στο πλαίσιο της 3ης αγωνσιτικής της Α’ ΕΠΣΘ, ξεκίνησε περίπου με μισή ώρα καθυστέρηση, λόγω της αντίστοιχης καθυστέρησης του πλοίου. Οι παράγοντες της Αγ. Παρασκευής ευχαριστούν θερμά την ομαδα της Σκοπέλου για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που τους παρείχαν.

Σε ότι αφορά την εξέλιξη του σκορ της αναμέτρησης, το 1-0 έγινε νωρίς (10′) με τον Ρόκο, για να έχουμε την ισοφάριση στο 20′ από τον Στ. Μαλακασιώτη. Στο 32΄ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου, με τέρμα που σημείωσε ο Ταφίλης, για να ισοφαρίσει και πάλι ο Στ. Μαλακασιώτης για τους φιλοξενούμενους, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, στο 55′.
Το τελικό 2-3 έγινε στο 85′ όταν ο Στ. Μαλακασιώτης βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε, ο Ζαρίφης απέκρουσε αρχικά, αλλά χωρίς να μπλοκάρει την μπάλα που έφτασε στον Παπουτσή, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-3 και να χαρίσει μια πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Μαρσέλο, Καραθανάσης, Αλεξίου, Χονδρός, Στρατηγάκης, Συνοδινός, Ασημάκης, Ταφίλης, Ρόκος, Χρυσάνθης
ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Κούκιος (46′ Παναγιώτου), Γιάτσιος, Τσιγκλιφής (70′ λ.τ Κόφφας), Χατζημητροφάνης, Παπακώστας, Στ. Μαλακασιώτης, Καψάλης, Κοπάνας, Μαρμαρινός, Καραγιάννης (68′ Παπουτσής)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις