Τα Τρίκαλα το θεσσαλικό ντέρμπι

Φιλικό με την Αναγέννηση Καρδίτσας έδωσε στην έδρα του ο ΑΟ Τρίκαλα. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη επικράτησε με 3-1, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ ο Μίνγκας. Ο Χασομέρης έκανε το σουτ, ο Κουτσόπουλος απέκρουσε, νέο σουτ του Κουσκουνά η μπάλα στρώθηκε στον Μίνγκα ο οποίος με προβολή πέτυχε το 1-0.

Η Αναγέννηση προσπάθησε να ισοφαρίσει στο 10′, αλλά το σουτ του Φέτση πέρασε άουτ. Στο 13′ το σουτ του Λεάντρο έφυγε άστοχα εκτός, ενώ στο 16′ την κεφαλιά του Ντιατά μπλόκαρε ο Σιδεράκης. Το 2-0 ήρθε στο 18′. Ο Σερτζίνιο εκτέλεσε κόρνερ και ο Λεάντρο με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 34′ η Αναγέννηση Καρδίτσας κέρδισε πέναλτι, μια και στη σέντρα του Φέτση ο Βέρτζος έκανε χέρι. Ο Φέτσης ανέλαβε την εκτέλεση και μείωσε σε 2-1.

Στο 44′ το σουτ του Φέτση πέρασε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Ριζογιάννη, στο 45′. Στο 56′ η κεφαλιά του Κισκαμπάνη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 58′ ο Καραγιάνης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά σούταρε άουτ.

Το τελικό 3-1 έγινε στο 64′. Ο Ριζογιάννης σούταρε και και έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Πρίφτη. Στα αξιοσημείωτα ότι για τα Τρίκαλα επέστρεψε ο Ίλιτς, που είχε να αγωνιστεί από τις 8 Αυγούστου. Δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Μπαϊκαρά, Ράσιτς και Τζάκσον για τα Τρίκαλα.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Σιδεράκης (80′ Παπαδόπουλος), Νιάρος (69′ Γκόλιας), Ριζογιάννης, Βέρτζος (80′ Παπαπαναγιώτου), Πίντο Λεάντρο (60′ Σαρακατσάνος), Μουμίν (75′ Δουκάκης), Σερτζίνιο (84′ Φατιόν), Χασομέρης (60′ Γιαννιτσάνης), Κουσκουνάς (75′ Ίλιτς), Στεφάνοβιτς (84′ Στογιάνοβιτς), Μίνγκας (69′ Νικολακάκης)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Κουτσόπουλος (46′ Πρίφτης), Καραγιάννης (69′ Μαϊγκά), Τζάνης (46′ Ζδράβος), Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης (75′ Μοσχάκης), Μπλέντι, Τσιλούλης (46′ Τσόπελας), Τζέκος (46′ Υφαντής), Μπιτέλης (87′ Ελ Σαΐντ), Ντιατά (80′ Βουκουμάνοβιτς)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις