Για τη δεύτερη νίκη ο Ρήγας κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκ. (pregame)

Με στόχο τη δεύτερη φετινή του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο, ο Ρήγα Φεραίος υποδέχεται στις 16.00 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Οι Βελεστινιώτες θέλουν το «τρίποντο» για να βελτιώσουν τη θέση τους στη βαθμολογία και εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.
Ο Ρήγας Φεραίος

προέρχεται από δύο επιτυχημένα αποτελέσματα, όπως το 2-0 επί της Νίκης στο Βελεστίνο και το 1-1 στη Φιλιππιάδα με τον τοπικό Εθνικό (έστω αν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με ανύπαρκτο πέναλτι). Όπως είναι λογικό, όλοι στις τάξεις της ομάδας θέλουν να δοθεί συνέχεια στις επιτυχίες.
Όμως για επιτευχθεί ο στόχος αυτός θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές του να ξεδιπλώσουν όλο το ταλέντο τους στον αγωνιστικό χώρο, ακολουθώντας πιστά το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας.
Ο προπονητής του Ρήγα, Λάκης Μπακάλης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Θανάση Μπόρα και Γιώργου Χατζή. Ο πρώτος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ίσως μάλιστα χάσει και το παιχνίδι του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής στην Ιστιαία, ώστε να επιστρέψει 100% έτοιμος στο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας για το πρωτάθλημα. Όσο για τον Χατζή υποβλήθηκε την Παρασκευή σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται αύριο. Φυσικά, απών θα είναι και ο Χρήστος Δημητρίου, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας μετά την επέμβαση στο γόνατο.
Αποστολή δεν ανακοινώθηκε, αφού ο κ. Μπακάλης κάλεσε και τους 22 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του. Αυτοί είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Χρήστος Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Ντίνος Γεωργατζής, Κέβιν Χίσα, Θανάσης Καναβός, Θανάσης Μπομπότης, Στέργιος Μπακάλης, Κώστας Κιπτίου, Γιάννης Ζαχαράκης, Ηλίας Γκίκας, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας.
* Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Ανδρέας Κουφογιάννης της ΕΠΣ Φωκίδας, έχοντας βοηθούς τους κ.κ. Βασίλη Καραγιάννη και Χρήστο Καλύβα της ΕΠΣ Φθιώτιδας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Κοσμάς Γιαννακόπουλος που ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις