Για τη ΝΙΚΗ στην Κέρκυρα με Αστέρα (pregame)

Στην Κέρκυρα βρίσκεται από χθες (09/10) το απόγευμα η αποστολή της Νίκης Βόλου όπου σήμερα στις 16:00 θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Πετριτή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος). Το συγκρότημα του Στέφανου Ξηροφώτου θέλει να επιστρέψει στη βάση της με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του ώστε να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή και να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε στραβοπάτημα των ανταγωνιστών της.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο ενωσιακό γήπεδο της Κέρκυρα στο Κανόνι, με τον συνθετικό τάπητα να αποτελεί ντεζαβαντάζ για τη βολιώτικη ομάδα καθώς έχει μόλις μία προπόνηση σε αντίστοιχες συνθήκες.

Στη σημερινή αναμέτρηση ο Στέφανος Ξηροφώτος δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Φράνκο Τορεζάνι κρίθηκε ανέτοιμος ενώ παράλληλα θα προφυλαχθεί ώστε να μην υπάρξει υποτροπή στη θλάση από την οποία ανάρρωσε. Ο Κόκκας εκτίει την στρατιωτική του θητεία και αυτήν περίοδο βρισκόταν εκτός Βόλου σε στρατιωτική άσκηση της μονάδας που υπηρετεί και ο Κώστας Τσιουρέλης θα απουσιάσει για οικογενειακούς λόγους. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Νίκος Παπαγεωργίου που επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά την έκτιση της ποινής της μίας αγωνιστικής από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο Βελεστίνο.

Η 19μελής αποστολή που ταξίδεψε στην Κέρκυρα αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Τζήμας, Ράπτης, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου, Μέτσε, Κορέτα, Παπαδόπουλος, Νικλητσιώτης, Κόλα, Ζενούνης, Πετράκος, Ματθαίου, Παπαδήμας, Μαλακασιώτης, Βουρδάκης και Τσιανάκας.

Η “κυανόλευκη” αποστολή διανυκτέρευσε στο ξενοδοχείο Corfu Mare Boutique Hotel, ένα πολυτελές ξενοδοχείο, 2.2 χιλιόμετρα από το κέντρο της Κέρκυρας, σε μία ήσυχη περιοχή ιδανική για τους παίκτες της Νίκης.

Ψάχνει την πρώτη του νίκη ο Αστέρας Πετριτή

Δύο βαθμοί από δύο ισοπαλίες, μία εντός έδρας με το Ελευθεροχώρι και μία εκτός με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι η βαθμολογική συγκομιδή για τον Αστέρα Πετριτή στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Στους υπόλοιπους δύο αγώνες η ομάδα της Κέρκυρας γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου ενώ ηττήθηκε και στη Σεβαστή από τον Διαγόρα με 1-0.

Οι «Κερκυραίοι» θα επιδιώξουν να κάνουν σεφτέ στα νικηφόρα αποτελέσματα και γι’ αυτό το λόγο απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του νησιού να στηρίξει την ομάδα κόντρα σ’ έναν ιστορικό σύλλογο, όπως η Νίκη Βόλου. Η σχετική ανακοίνωση και η αποστολή του Αστέρα Πετριτή:

“Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής 09-10-2016 όπου στο Ενωσιακό γήπεδο στο Κανόνι και ώρα 16.00 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football league II υποδέχεται την ομάδα της Νίκης Βόλου. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας απέναντι σε μια ομάδα όπου η ιστορία της είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά του Αστέρα, θα τα δώσουν όλα, όπως κάνουν πάντα, για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα έχοντας ως δωδεκατο “παίκτη” τον κόσμο του, όπου μέχρι τώρα έχει κλέψει τις εντυπώσεις στα γηπεδα της Football League ΙΙ με τον τρόπο που στηρίζει και αγαπάει την ομάδα.

Το τεχνικό επιτελείο επέλεξε την αποστολή για αυτό το παιχνίδι και απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ριγανας Γιάννης, Γκορμπας Παναγιώτης , Αυλωνιτης Σπύρος, Πάγκαλης Αλέξης, Πολυζος Λάμπρος, Τομπρος Χάρης, Στουπας Σπύρος, Νικολούδηs Νάσος, Modi Doda, Μαμαλος Κώστας, Λεσσης Παναγιώτης, Γεωργοπάλης Χρήστος, Κατσιβελας Ταξιαρχης, Γραντοs Σταμάτης, Νικομανης Χρήστος, Γουναρηs Αλέξανδρος, Γαστερατος Χρήστος, Καλουδης Τάσος, Τζηλιοs Σταμάτης, Βλαχοπουλοs Ευτύχης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 16.00.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας.”

Οι διαιτητές

Τον αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα Πετριτή και τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο ΕΠΣ Κέρκυρας την Κυριακή 09/10 στις 16:00, θα διευθύνει ο κ. Αλέξανδρος Κατσικογιάννης με βοηθούς τους κ.κ. Ελευθέριο Καραλή και Βασίλειο Αντωνίου όλοι από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Ιωάννης Κρίκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις