Προχωρά «ακάθεκτος» ο Αλμυρός, 4-2 τον Θησέα

Προχωρά ακάθεκτος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ ο Γ.Α. Αλμυρού. Η ομάδα του Θάνου Θεοδώρου νίκησε σήμερα το μεσημέρι τον Θησέα στο ΕΑΚ Βόλου με 4-2, κάνοντας το «τρία στα τρία» μετά τις νίκες επί του Παγασητικού στην πρεμιέρα και του Άρη την 2η αγωνιστική.
Το παιχνίδι είχε ρυθμό, έξι τέρματα

και ορισμένες πολύ καλές επιθετικές προσπάθειες και από τις δύο ομάδες. Ο Αλμυρός ευτύχησε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στο σκορ και συγκεκριμένα στο 17′ με πλασέ του Ν. Βούλγαρη, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Σπηλιόπουλο. Μέχρι να συνέλθει ο Θησέας και να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης, ήρθε στο 32′ το 0-2 για τους φιλοξενούμενους. Ο Ζάγκας ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κοντοβά, με τον διαιτητή Βλάχο να καταλογίζει το πέναλτι. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Κοντοβάς, ο οποίος ψύχραιμα πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας. Το 0-2 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Αλμυρό να εκμεταλλεύεται τα λάθη των ποδοσφαιριστών του Θησέα και να παίρνει σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων στα μισά του αγώνα.
Στην επανάληψη ο Θησέας κατάφερε να σημειώσει γρήγορα γκολ και συγκεκριμένα στο 47′ όταν ο Βλάχος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών του Αλμυρού και με ωραίο διαγώνιο σουτ μείωσε το σκορ σε 1-2. Το παιχνίδι πήρε «φωτιά», απέκτησε μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, ο Ν. Βούλγαρης και πάλι βρήκε τον τρόπο στο 62′ να δώσει και πάλι «αέρα» δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του Σπηλιόπουλου και με ωραίο σουτ έγραψε το 1-3.
Στη συνέχεια οι παίκτες του Αλμυρού βρέθηκαν τρεις φορές σε επίκαιρη θέση για γκολ, χάνοντας τις ευκαιρίες με τους Κοντοβά και Βούλγαρη, για να φτάσουμε στο 75′ όπου ο Θησέας μείωσε εκ νέου το σκορ σε 2-3. Νέο λάθος στην άμυνα του Αλμυρού, ο Ισά έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραία προσπάθεια και σουτ σκόραρε για την ομάδα της Αγριάς.
Μάλιστα στο 77′ ο Βλάχος έχασε σπάνια ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν στοπάρισε με το στήθος τη μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα Χαλάτση, μέσα στη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Και αφού δεν έγινε το 3-3, στο 81′ ήρθε το τέταρτο γκολ για τον Αλμυρό, με τον Κοντοβά να «κλειδώνει» τη νίκη για την ομάδα του. Μετά από ασθενή απόκρουση του Σπηλιόπουλο ο Κοντοβάς με πλασέ από κοντά έγραψε το 2-4, σημειώνοντας και αυτός, όπως ο Ν. Βούλγαρης, το δεύτερό του τέρμα στο παιχνίδι.
ΘΗΣΕΑΣ: Σπηλιόπουλος, Ακριβούσης, Δαμάσκος (63′ Μάστορας), Μούτος, Ζάγκας, Αναστασίου, Ισά, Καραλόπουλος, Βλάχος, Βουρδάκης (66′ Δουλάς), Γκουγκούδης (69′ Γαρυφάλλου).
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Φαράντος (63′ Τσάτσος), Πλαβός, Κυργιάκος, Τσόγκας, Νασιακόπουλος (67′ Μακανίκας), Κοτσαρίδης, Ν. Βούλγαρης (85′ Αραμπατζής), Κρανάς, Κοντοβάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις