Ξηροφώτος: «Κερδίσαμε δίκαια, βλέπουμε το επόμενο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Στέφανος Ξηροφώτος, μετά το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από την Κέρκυρα, απέναντι στον Αστέρα Πετριτή. Ο Βολιώτης τεχνικός τόνισε πως η Νίκη θα συνεχίσει με πολλή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι προς τον στόχο της, βλέποντας κάθε φορά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν παρέλειψε επίσης να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στην Κέρκυρα και στήριξε την ομάδα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου και τη συνολική εικόνα της ομάδας μου, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τον κακό αγωνιστικό χώρο όσο και τον τρόπο που αγωνίστηκε ο αντίπαλος, που έπαιξε με πολύ κλειστή άμυνα. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και κερδίσαμε δίκαια τους τρεις βαθμούς κι αυτό είναι που κρατάμε. Συνεχίζουμε με πολλή δουλειά και με χαμηλά το κεφάλι, βλέποντας κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι.

Ευχαριστούμε πολύ τον Αστέρα Πετριτή και τη διοίκησή του για την φιλοξενία κι ευχαριστούμε ακόμη πιο πολύ τον κόσμο της ομάδας μας, που ακολούθησε και μας στήριξε σε μία τόσο μακρινή έδρα, στην Κέρκυρα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις