Επιβλητικός ο Διαγόρας Σεβαστής, 4-0 την Ιστιαία

Επιβλητικός ο Διαγόρας Σεβαστής και χωρίς να αφήσει καθόλου περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα της Εύβοιας, κέρδισε 4-0 την ΑΕ Ιστιαίας και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Βασίλιεβιτς εκμεταλλεύτηκε το πέρασμα της μπάλας επάνω από τον Δαμάσκο μετά την προσπάθεια του Μυλωνά και  έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Λίγο πριν συμπληρωθεί το 20λεπτο και σε σύγχυση μέσα στην περιοχή της Ιστιαίας, ο Καλουσίδης με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, πραγματοποίησε το 2-0 για τον Διαγόρα.

Στο 38΄και πάλι ο Βασίλιεβιτς θα σκοράρει με όμορφο τρόπο διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 το οποίο ήταν και σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η πίεση του Διαγόρα δεν ήταν ανάλογη με αυτήν του 1ου μέρους αφού η ομάδα της Πιερίας «έριξε» τις στροφές της και διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ.

Στο 58΄όμως ο Δεμηρτζόγλου διαμόρφωσε το τελικό 4-0, όταν από κοντά πλάσαρε στην εστία του Δαμάσκου που ήταν εκτός θέσης χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Διαιτητής ήταν ο Κορέστης με βοηθούς τους Στάικο και Πατέστο.

Διαγόρας Σεβαστής (Κώστας Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Σαμανίδης, Λαγδάρης, (75΄Γούτσιος), Καλουσίδης, Τερζής, Καρατζάογλου, Δεμηρτζόγλου (60΄Τάχος), Τσιώμης, Μπενίσκος (70΄Κούμπουλα), Βασίλιεβιτς, Μυλωνάς.

ΑΕ Ιστιαίας (Θανάσης Γουρνάς): Δαμάσκος, Μπουλγουρίδης, Βασιλείου (70΄Γεωργίου Η.), Λαμπρόπουλος, Πανάκης, Πουταχίδης, Στεργίου Α., Δαγκούλης, Ηλιόπουλος, (46΄Γεροκωνσταντής), Ανέστης, Θόρια (70΄Μπιμπάι)

pieriasport.blogspot.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις