Λύνει το συμβόλαιό του και ο Μέζα

Ένας-ένας οι ξένοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα αποτελούν παρελθόν. Μετά τους Πινάρες και Κούτσι (ο τελευταίος αναμένεται σήμερα να λύσει τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», καθώς έχει σταματήσει ήδη να προπονείται), παρελθόν θα αποτελέσει, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του goalpost.gr και…

…ο Χεσούς Μέζα. Ο μέσος από την Βενεζουέλα ήρθε στον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιούλιο με σκοπό να κάνει τη διαφορά στην ομάδα και να αποτελέσει τον οργανωτή του παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων».
Ωστόσο, ο Μέζα, έχοντας το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ομάδα, δεν κατάφερε να βοηθήσει ουσιαστικά τον Ολυμπιακό και να δικαιολογήσει τα χρήματα που έχει πάρει μέχρι τώρα. Κινήθηκε στη μετριότητα και μάλιστα στα τελευταία ματς δεν ήταν καν στο βασικό σχήμα (με Αιγινιακό και Φωκικό).
Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία με τον Μέζα και ο 28χρονος μέσος αναμένεται σήμερα Τετάρτη 7/1 να περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει.
Ο Μέζα προπονήθηκε μόνος του την Τρίτη 6/1 και δεν έλαβε μέρος στην τακτική που έκανε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, εν όψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Φυσικά δεν θα συμπεριληφθεί σήμερα στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο, αποτελώντας τον τέταρτο παίκτη που δεν θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα, από αυτούς που ξεκίνησαν τη χρονιά, ενώ δεν αποκλείεται μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό να υπάρξει μία ακόμη αποχώρηση ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις