Γ. Ευθυμιάδης: Συνεχίζουμε τη δουλειά για την επίτευξη του στόχου

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, ο οποίος σήμερα έχει γενέθλια, εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου. Τόνισε πως η ομάδα έβγαλε στο γήπεδο αρκετά από αυτά που δουλεύουν οι παίκτες στις προπονήσεις και ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη βοήθεια που προσφέρει στην ομάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ευθυμιάδη:

 

 

«Όπως είπε και ο προπονητής μου, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με κλειστή άμυνα. Προσπαθήσαμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας από τον αρχή του παιχνιδιού και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, όπως και το καταφέραμε. Ήμασταν καλοί σήμερα, βγάλαμε στο γήπεδο αρκετά πράγματα από αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις και θα συνεχίσουμε μαζί με το προπονητικό τιμ τη δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος μας. Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές είμαστε μια οικογένεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας συμπαραστάθηκαν και τον θέλουμε και στη συνέχεια δίπλα μας».

 

Κ. Λύτος: Θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια
Από πλευράς Αμβρακίας Κωστακιών δηλώσεις έκανε ο Κώστας Λύτος. Ο αμυντικός της ομάδας της Άρτας στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του είχε να αντιμετωπίσει μια καθαρά επαγγελματική ομάδα, ενώ οι ίδιοι είναι ερασιτέχνες παίκτες. Υποστήριξε, πως η Αμβρακία θα παλέψει στη συνέχεια και εξέφρασε τη σιγουριά πως θα έχει καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα παίξαμε στην πιο δύσκολη έδρα, καθώς μέχρι τώρα έχουμε αγωνιστεί με τις ομάδες που πρωταγωνιστούν, πλην της Α.Ε. Καραϊσκάκης. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Ήρθαμε να παίξουμε κλειστά στην άμυνα, να προσπαθήσουμε να «κλέψουμε» κάτι από το παιχνίδι. Δεν το καταφέραμε.

Το 95% της ομάδας είναι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, είναι παίκτες από την Άρτα και μόνο ένας ποδοσφαιριστής δεν είναι Αρτινός. Μετά από αυτό το ματς έρχεται ένα πιο βατό πρόγραμμα, ωστόσο, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς είμαστε καθαρά ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Πηγαίνουμε το πρωί στις δουλειές μας, ξεκουραζόμαστε μισή ώρα το μεσημέρι και πηγαίνουμε στο γήπεδο για προπόνηση.
Ο Ολυμπιακός είναι καθαρά επαγγελματική ομάδα. Θα παλέψουμε στη συνέχεια και είμαστε σίγουροι πως θα πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις