Δύο βαθμούς άφησε στο Βελεστίνο ο Ρήγας, 2-2 με Αχιλλέα Νεοκ.

Δύο βαθμούς άφησε σήμερα το απόγευμα στο Βελεστίνο ο Ρήγας με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο. Οι «κυανόλευκοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη

να μένει δύο φορές πίσω στο σκορ και να ισοφαρίζει ισάριθμες.
Μετά από τρία παιχνίδια έδρας, ο Ρήγας μετρά μία νίκη, μία ήττα και μία ισοπαλία. Στο σημερινό ματς δέχθηκε την ψυχρολουσία μόλις στο 1ο λεπτό, όταν ο Δερμίσης επιχείρησε τη σέντρα και ο Δαδάκος με κεφαλιά έγραψε το 0-1.
Στη συνέχεια ο Ρήγας ήταν καλύτερος, ανέβασε την απόδοσή του με στόχο το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο και πέτυχε στο 28′. Ο Γκίκας έβγαλε τετ α τετ τον Σέττο και ο επιθετικός του Ρήγα με πλασέ έκανε το 1-1.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γκίκας έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-1, σούταρε πάνω στον τερματοφύλακα σε ανεπανάληπτο τετ α τετ. Ο Γκίκας έχασε άλλη μια ευκαιρία στο 37′, όπως και ο Γκάγκας στο 45′.
Στην επανάληψη ο Αχιλλέας κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ. Στο 67′ ο Νάκας εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας του Ρήγα απέκρουσε και στην επαναφορά ο Δαδάκος πέτυχε το 1-2 (δεύτερο προσωπικό γκολ στο παιχνίδι).
Η απάντηση του Ρήγα ήταν άμεση. Στο 74′ σε σέντρα του Κιπτίου ο Τζοβάρας με κεφαλιά έγραψε το 2-2.
Στο 86′ ο Ρήγας έχασε απίστευτη ευκαιρία με τον Γκίκα να πιάνει την κεφαλιά και τον Σαρρή να αποκρούει σωτήρια.
Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 94′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκάγκας.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (69′ Τζοβάρας), Κιπτίου, Γεωργατζής, Ζαχαράκης (75′ Τσελεπής), Γκίκας, Σέττος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.: Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Παγωνίδης, Καμπερίδης, Ζοβλίκας (64′ Ναλμπαντίδης), Δαδάκος (88′ Βούλγαρης), Νάκας, Διμηνάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις