Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για Παγασητικό, 1-1 με Πρωτεσίλαο

Στην πρώτη εμφάνιση στο γήπεδο Νεάπολης ως γηπεδούχους, ο Παγασητικός παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Πρωτεσίλαο, που ως αυτή την αναμέτρηση είχε μόνο νίκες. Για την ομάδα των Αλυκών , έκλεισε ένα κύκλος με ιδιαίτερα δύσκολους αντιπάλους, μετρώντας μια ήττα και δυο ισοπαλίες…

Πολύ ευχαριστημένος για το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του, οι οποίοι διεκδίκησαν τη νίκη ως το τελευταίο λεπτό, δήλωσε ο Θ. Ανδρουτσόπουλος, που πρόσθεσε ότι τέτοιες εμφανίσεις θα καταστήσουν το σύλλογο ως μια από τις υπολογίσιμες ομάδες της κατηγορίας.
Στο α’ μέρος οι δυο αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν και οι ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες ήταν ελάχιστες.
Στο β’ μέρος εκτός από τα γκολ που σημειώθηκαν, οι δυο ομάδες έχασαν ευκαιρίες που θα μπορούσαν να έχουν ανεβάσει ακόμη περισσότερο το δείκτη του σκορ.
Το 1-0 έγινε στο 55′ με κεφαλιά του Μπραχόλι, για να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους ο Αλ. Αραπίστας, αμέσως μετά (56′). Ο φορ της ομάδας του Πτελεού συνεχίζει να σκοράρει ακατάπαυστα σε κύπελλο και πρωτάθλημα, έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα σε όλα τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας του.
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κορέντης, Μπερτζέμης (46′ Ρουμπάτης), Μυλωνάς, Στρούγγης, Καψιώτης, Μιχαλόπουλος, Μπραχόλη, Γκατζούνας, Ρηγίνος (65′ Μπούρντα), Περιβολιώτης, Θάνος (77′ λ.τ. Σίμος).
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Χασιώτης, Μαλλιαρός, Σιαμουρδάνης, Μιχόπουλος, Κ. Κόρκος, Χρ. Παναγιώτου (60′ Θ. Κόρκος), Ξηρομερίσιος (69′ Λεϊμονής), Παπαδόπουλος (80′ λ.τ. Λάμπος), Μαρικλέν, Αραπίτσας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις